RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Οι ειδήσεις στις 13.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (22/08/2022)

Comments are closed.

Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Οι ειδήσεις στις 13.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (22/08/2022)

ΕΛΛΑΔΑ

22/08/202210:02

Οι ειδήσεις στις 13.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (22/08/2022)

Οι ειδήσεις στις 13.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (22/08/2022)

Γράφει ThessNews-DESK

… ‘Μαύρισε’ ο ουρανός στη Θεσσαλονίκη. Απότομη η μεταβολή του καιρού καθώς τα τελευταία λεπτά πυκνά μαύρα σύννεφα έχουν καλύψει τον ουρανό της Θεσσαλονίκης από τα βορειοδυτικά. Η ΕΜΥ έχει προειδοποιήσει για έντονα.

Νέο έκτακτο δελτίο εξέδωσε σήμερα. Προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και ενισχυμένους ιπαίους ανέμους. Αύριο τα φαινόμενα θα επηρεάσουν την κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή.

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα δεχτούν η Χαλκιδική, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η βόρεια Εύβοια και το βόρειο Αιγαίο κυρίως την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Με δυσκολίες η επιστροφή από Χαλκιδική. Μεγάλες καθυστερήσεις σε Νικήτη και Γερακινή. Μεγάλος ο όγκος των οχημάτων στα τμήματα Σωζόπολης και Καλλικράτειας. Ομαλά με με καλές η ταχύτητες η κατηφόρα της Καρδίας.

… Προφυλακιστέα κρίθηκε η 25χρονη από την Αλβανία η οποία την περασμένη Τετάρτη μαχαίρωσε μία 27χρονη ομοεθνή της για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Την κατηγορεί ότι είχε σχέση με τον σύζυγό της.

Σήμερα απολογήθηκε στον ανακριτή. Σε βάρος της έχουν απαγγελθεί κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

… Νέο «άλμα» σήμερα στην τιμή του φυσικού αερίου. Αγγίζει τα 271 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 11%. Νωρίτερα η τιμή της μεγαβατώρας είχε ξεπεράσει και τα 275 ευρώ.

“Πρέπει να περιμένουμε ότι ο Πούτιν θα μειώσει περαιτέρω το φυσικό αέριο,” δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ. “Έχουμε ακόμη έναν πολύ κρίσιμο χειμώνα μπροστά μας” πρόσθεσε δηλώνοντας αισιόδοξος ότι “η Γερμανία έχει μία καλή πιθανότητα να περάσει το χειμώνα χωρίς τη λήψη δραστικών μέτρων”.

Η ενέργεια στο επίκεντρο της επίσκεψης του πρωθυπουργού σήμερα στο Κατάρ. Θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Εμίρη του Κατάρ. Το Κατάρ είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές υγροποιημένου φυσικού αερίου.

Φωτιά οι τιμές του ρεύματος που ανακοίνωσαν οι πάροχοι. Οι νέες τιμές της κιλοβατώρας είναι αυξημένες έως και 62%. Στις ανακοινώσει της κυβέρνησης για το ύψος της επιδότησης, είναι πλέον στραμμένο το βλέμμα. Αναμένονται εντός της εβδομάδας από το οικονομικό επιτελείο.

… Στη Βουλή μεταφέρεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το θέμα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

Σήμερα συνεδριάζει η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για τον καθορισμό της ημερομηνίας για την προ ημερησίας συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών αλλά και της συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής της βουλής.

Πρόταση για σύσταση Εξεταστικής επιτροπής κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ. Ζητά έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του Πρωθυπουργού και κάθε άλλου εμπλεκομένου φυσικού ή νομικού προσώπου για την παραβίαση του απορρίτου των επικοινωνιών του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ζητά να συγκληθεί άμεσα και χωρίς χρονοτριβή η Ολομέλεια της βουλής προκειμένου να αποφασίσει το σώμα.

… Συγκλονισμένοι είναι ακόμα όσοι βρίσκονταν στη Δράμα για τον αγώνα ορεινής αντοχής στο όρος Φαλακρό όπου γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους για τον 55χρονο ο οποίος έχασε τη ζωή του από πτώση κεραυνού πλησιάζοντας τον τερματισμό.

Οι αθλητές συμμετείχαν σε αγώνα που διοργανώνεται από τον πεζοπορικό ορειβατικό σύλλογο Νευροκοπίου. Ένας ακόμη αθλητής 56 ετών τραυματίστηκε σοβαρά. Σε κατάσταση σοκ μία γυναίκα που ήταν κοντά τους.

Ήταν σαν να έπεσε βόμβα δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Πέτρος Γιάνκου, σύζυγος της γυναίκας που επέζησε.

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

6.2.202521:30

  Ένας ακόμη σεισμός 4,6 Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα (6/2/2025), στις Κυκλάδες. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου το επίκεντρο  ήταν 26 χλμ νότια της Αμοργού και το εστιακό βάθος είναι 14,8 χιλιόμετρα. Η δόνηση σημειώθηκε στις 20:16.

ΕΛΛΑΔΑ

6.2.202521:12

  Ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε εκτενώς στην ανάγκη των προοδευτικών δυνάμεων να συνασπιστούν και να χτίσουν ένα μπλοκ με γνώμονα τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη. Κλείνοντας τις εργασίες της τρίτης ημερίδας που οργάνωσε το Ινστιτούτο του την Πέμπτη

ΕΛΛΑΔΑ

6.2.202520:39

  Σε εγκληματική ενέργεια φαίνεται ότι οφείλεται η εξαφάνιση του 58χρονου που είχε εξαφανιστεί στην Πιερία. Η 34χρονη σύντροφός του, που κλήθηκε στην Ασφάλεια Πιερίας να καταθέσει ως μάρτυρας, υπέπεσε σε συνεχείς αντιφάσεις και εν τέλει, υπέδειξε την αυλή του

ΕΛΛΑΔΑ

6.2.202520:08

  Ποινές κάθειρξης που φτάνουν συνολικά τα 16 έτη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε τρία άτομα που κατηγορούνταν ως υπεύθυνοι για τη λειτουργία τού άτυπου γηροκομείου, στον Λιθότοπο Σερρών, όπου διαβιούσαν, κάτω από άθλιες συνθήκες, δώδεκα ηλικιωμένοι. Πιο

ΕΛΛΑΔΑ

6.2.202519:48

  Κλήσεις παντού, αλλά λύσεις πουθενά Καθημερίνα βεβαιώνονται δεκάδες κλήσεις σε παρατημένα και παράνομα σταθμευμένα οχήματα στη Θεσσαλονίκη. Όμως, το ερώτημα παραμένει: είναι αυτό αρκετό; Δίχως τη συστηματική απομάκρυνση των ΙΧ από το ίδιο σημείο, οι κλήσεις γίνονται χαρτιά στο

ΕΛΛΑΔΑ

6.2.202519:44

  Ακούστε την σημερινή παρέμβαση της εκπομπής της Κλαούντια Έγγερς στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης Γιώργο Δημαρέλο:       Ακολούθησε η αυτοψία του Ράδιο Θεσσαλονίκη και το ρεπορτάζ του Θωμά Καραδήμου. Ανολοκλήρωτο έχει μείνει το έργο εγκατάστασης υπόγειων

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή