RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Οι τελευταίες ειδήσεις από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (13/08/22)

Comments are closed.

Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Οι τελευταίες ειδήσεις από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (13/08/22)

ΕΛΛΑΔΑ

13/08/202213:03

Οι τελευταίες ειδήσεις από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (13/08/22)

Οι τελευταίες ειδήσεις  από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (13/08/22)

Γράφει ThessNews-DESK

Ομαλά η κυκλοφορία στην έξοδο προς Χαλκιδική, Πιερία και Ασπροβάλτα. Μικρή αναμονή στα διόδια Μαλγάρων. Μικρό μποτιλιάρισμα στο φανάρι της Νικήτης.

Άστατος καιρός στην βόρεια και κεντρική χώρα με βροχές και καταιγίδες την εξέλιξη.

Παραιτέρω επιδείνωση αύριο, θα επηρρεαστούν κυρίως κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Δευτέρα ανήμερα Δεκαπενταύγουστου επιστρέφει το ελληνικό καλοκαίρι.

Ώρες αγωνίας στην Θάσο, με την μεγάλη αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στην Ποταμιά. Δεν απειλείται οικισμός. Η εικόνα από το πύρινο μέτωπο είναι βελτιωμένο.

Οι καιρικές συνθήκες παραμένουν ευνοϊκές, καθώς δεν φυσάει.

Το πύρινο μέτωπο τέθηκε υπό έλεγχο χθες Παρασκευή, μετά από μία τιτάνια κινητοποιήση ωστόσο οι αρχές παρέμεναν σε επιφυλακή, σενάριο που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε.

Τα εναέρια μέσα, 19 στο σύνολό τους, εξακολουθούν να πραγματοποιούν ρίψεις περιοδικά.

Συγκινητική η κινητοποίηση κατοίκων και εθελοντών. Έκκληση από συλλόγους της Θάσου προς τους πολίτες να προσφέρουν φαγητό, νερό και χυμούς σε όσους επιχειρούν στην φωτια.

Κανονικά συνεχίζεται η τουριστική κίνηση, σύμφωνα με φορείς του νησιού.

Εξιχνιάστηκε μία ακόμη κλοπή από την σπείρα των 3 Βούλγαρων που ξάφριζαν συσκευές και χρήματα ανοίγοντας οχήματα λουόμενων στην Χαλκιδική.

Όπως ανακοινώθηκε, στις 7 Ιουνίου παραβίασαν σταθμευμένο όχημα ημεδαπού και αφαίρεσαν μία τσάντα με φορητό υπολογιστή και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας 660 ευρώ.

Οι 2 από τους 3 συνελήφησαν στις 8 Ιουλίου Θεσσαλονίκη, καθώς την προηγούμενη μέρα έκλεψαν ηλεκτρονικές συσκευές από αυτοκίνητο σε παραλία της Χαλκιδικής.

Από την έρευνα προέκυψε ότι εμπλέκονται σε ακόμη 4 διαρρήξεις οχημάτων σε παραλίες.

Συνελήφθη ο 29χρονος που σκότωσε με 4 σφαίρες τον πρώην πεθερό του μπροστά στα μάτια του παιδιού του και της πρώην συζύγου του.

Kρυβόταν για δύο μερόνυχτα στα βουνά μέχρι που παραδόθηκε, τηλεφώνησε ο ίδιος την αστυνομία.

Τώρα δηλώνει μετανιωμένος. Ήταν η κακιά στιγμή, θόλωσε, λέει ο δικηγόρος του.

Την Τρίτη θα απολογηθούν οι γονείς της 8χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο  από θερμοπληξία στον οικισμό Ρομά στο Χαλάνδρι.
Κατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεσης ανηλίκου.

Το παιδάκι έπαιζε, μπήκε σε εγκαταλελειμένο αυτοκίνητο και εγκλωβίστηκε μυστήριο πώς.

Παγκόσμιο σοκ από την επίθεση γροθιά στην ελευθερία του λόγου.

Διασωληνωμένος δίνει μάχη για την ζωή του δίνει ο διάσημος συγγραφέας Σαλμάν Ρούσντι. Λίγο πριν δώσει διάλεξη στην Νέα Υόρκη, δέχθηκε δολοφονική επίθεση.

24χρονος κάτοικος Νιου Τζέρσεϊ ο δράστης που τον μαχαίρωσε. Το κίνητρο παραμένει άγνωστο. Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα, ο δράστης είναι υποστηρικτής των ιρανών φρουρών της επανάστασης.

Το βιβλίο του Ρούσντι , Σατανικοί Στίχοι, αποτελεί κόκκινο πανί για τον μπυσουλμανικό κόσμο καθώς θεωρήθηκε βλάσφημο για τον Αλλάχ και το Ισλάμ.

Είχε δεχθεί πολλές φορές απειλές για την ζωή του, ενώ των 1988 ο τότε ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Χομεινί τον είχε επικυρήξει.

Καταδίκασε την δολοφονική επίθεση ο Λευκός Οίκος. Στήριξη στον διάσημο συγγραφές από τον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν.

Πανηγυρίζει ο ιρανικός Τύπος – «Να φιλήσουμε το χέρι του δράστη», γράφουν δημοσιεύματα.

Πολιτική θύελλα στις ΗΠΑ.

Στον μάτι του κυκλώνα ο Ντόναλντ Τράμπ πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και δυνάμει υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Ιστορικά πρωτόγνωρες καταστάσεις. Την Δευτέρα έκανε έφοδο το FBI στην έπαυλή του Τράμπ στην Φλόριντα.

Βρέθηκαν δεκάδες κούτες με έγγραφα, φωτογραφίες και χειρόγραφες επιστολές που είναι άκρως απόρρητα.

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, το υπουργείο Δικαιοσύνης στην αίτηση για έκδοση εντάλματος έρευνας αναφέρει πως ο Τράμπ ερευνάται για παραβίαση του νόμου περί κατασκοπείας.

Κυνήγι μαγισσών καταγγέλλει από την πλευρά του ο Τράμπ.

22 Αυγούστου στην Βουλή ανανεώνουν το ραντεβού τις αντιπαράθεσης για τις υποκλοπές οι πολιτικές δυνάμεις.

Να κάνουν προτάσεις για την βελτίωση των δομών και διαδικασιών στην ΕΥΠ καλεί τις πολιτικές δυνάμεις ο υπουργός επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης. Με άρθρο του στην Καθημερινή τονίζει ότι:

Η νόμιμη άρση απορρήτου συντελείται ιδίως από την ΕΥΠ και την Ελληνική Αστυνομία για λόγους εθνικής ασφάλειας ή για τη διακρίβωση ιδιαίτερα σοβαρών εγκλημάτων.

Οι παράνομες παρακολουθήσεις γίνονται με παράνομα λογισμικά τα οποία μπορεί να διαθέτουν κράτη, κατεξοχήν ανελεύθερα ή ολοκληρωτικά, ή μη κρατικοί φορείς και ιδιώτες.

“Το καθεστώς Μητσοτάκη έχει καταφέρει η χώρα να διασύρεται σε όλο τον κόσμο” επισημαίνει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

Θα φανεί, όπως τονίζει, ότι οι “σκοτεινές δυνάμεις” που εμπλέκονται σε μαφιόζικες παρακολουθήσεις πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών δεν είναι κάποια ξένη δύναμη, αλλά το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά από τόσες αποκαλύψεις, η κυβέρνηση ακόμα δεν έχει ελέγξει την εταιρεία που εμπορεύεται το Predator, αντίθετα της δίνει το χρόνο για να καταστρέψει στοιχεία, τόνισε σε συνέντευξή του ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης.

Μεγάλη ανησυχία σε Γερμανία και Πολωνία για τα χιλιάδες νεκρά ψάρια στον ποταμό Όντερ, που διαρρέει τις δυο χώρες.

Οι αρχές εκτιμούν πως τα ψάρια πιθανόν δηλητηριάστηκαν.

Ενδείξεις για εξαιρετικά υψηλά επίπεδα υδραργύρου, κάτι που η έρευνα θα πρέπει να επιβεβαιώσει.

Πιθανόν να μεταφέρθηκαν από ρεύμα από την Πολωνία, την οποία η Γερμανία κατηγορεί για αδράνεια.

Στην αρχή πιστέψαμε ότι ήταν τοπικό το πρόβλημα, δικαιολογήθηκε ο Πολωνός πρωθυπουργός.

ΚΑΙΡΟΣ

Μέχρι 32 βαθμοί το μεσημέρι στην Βόρεια Ελλάδα με βροχές και μπόρες αστάθειας στην εξέλιξη. κυρίως μεσημεριανές και απογευματιές ώρες. Σήμερα στην δυτική, κεντρική και ανατολική Μακεδονία.

Αύριο τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στην Θράκη. Κατάω τόπους βροχές, καταιγίδες και και μεγάλη συχνότητα κεραυνών…

Δευτέρα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου επιστρέφει το ελληνικό καλοκαίρι…Άνοδος θερμοκρασίας την ερχόμενη εβδομάδα μέχρι και στους 36 με 38 βαθμούς.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

3.3.202520:12

  Η φετινή Καθαρά Δευτέρα βρήκε περισσότερους Θεσσαλονίκεις να παραμένουν στην πόλη, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο διευθύνων σύμβουλος της Εγνατίας Οδού, Κωνσταντίνος Κουτσούκος. Σημεία αναφοράς αποτέλεσαν τα διόδια Μαλγάρων και Ανάληψης. Ειδικότερα, σύμφωνα με

ΕΛΛΑΔΑ

3.3.202519:49

  Χιλιάδες κόσμου παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Παύλου Μελά για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας. Το πρώην στρατόπεδο «Καρατάσιου» στην Πολίχνη και η Τραυματιούπολη στην Ευκαρπία πλημμύρισαν από μικρούς και μεγάλους που διασκέδασαν με την ψυχή τους

ΕΛΛΑΔΑ

3.3.202519:10

  Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε στη λεωφόρο Κατεχάκη. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 16:00 στη λεωφόρο Κατεχάκη, στο ύψος της οδού Πίνδου, στο ρεύμα

ΕΛΛΑΔΑ

3.3.202518:11

  Θυμάστε τις ατελείωτες ουρές στα ΚΕΠ, τις χαμένες εργατοώρες στις εφορίες και την ατελείωτη χαρτούρα στις υπηρεσίες; Αν πριν μερικά χρόνια κάποιος μας έλεγε ότι θα μπορούσαμε να βγάλουμε την ταυτότητά μας από το κινητό, να πάρουμε ιατρική συνταγή

ΕΛΛΑΔΑ

3.3.202517:34

  Μέσω ανάρτησης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αναφέρει πως από αύριο 4/3 ανοίγει καινούργιος κύκλος στο δικαστικό κομμάτι.     Η

ΕΛΛΑΔΑ

3.3.202517:22

  Σε 34 συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ, με βαριές κατηγορίες, προχώρησε η ΑΔ Φθιώτιδας μετά από μία ολονύκτια διαδικασία να εντοπίσει τους υπευθύνους της χθεσινής επίθεσης σε λεωφορείο με οπαδούς της ΑΕΚ, σε μοτέλ στον Άγιο Κων/νο. Οι κατηγορίες που

Rthess

Επικαιρότητα

AUTO MOTOSPORTS

3.3.202519:32

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή