Βαρύ κατηγορώ στην κυβέρνηση απο τον Αλέξη Τσίπρα μετα την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ απο την Εξεταστική Επιτροπή
Κάνει λόγο για συγκάλυψη με αποκλεισμό μαρτύρων από την Εξεταστική. Επιχειρούν να ξεμπερδέψουν με συνοπτικές διαδικασίες αποκλείοντας όλους τους κρίσιμους μάρτυρες.
Απο τη διαδικασία αποχώρησε και το ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε θεσμική εκτροπή
«Aγκαλιά» και με όρους θεάματος αποχώρησαν ΣΥΡΙΖΑ-Ανδρουλάκης από την Eξεταστική O κυβερνητικός εκπρόσωπος
Οι παρακολουθήσεις έφτασαν στην Ευρωβουλή
Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και τα αποτελέσματά της θα υποβληθούν στον εισαγγελέα και στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος.
Χαρακτήρισε επινοήσεις του Τύπου ότι είπε ότι έχουν χαθεί δεδομένα
Ο Ισπανός Ζόιντο Αλβάρες, επισήμανε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκανε όλες τις αναγκαίες ενέργειες και μεταρρυθμίσεις σε αυτά τα θέματα.
Βουλευτές των Πρασίνων ζήτησαν διαφάνεια με επαρκείς απαντήσεις
Την ερχόμενη Δευτέρα η υπόθεση θα απασχολήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Συναγερμός στη Βρετανία μετά την επίσημη ανακοίνωση των γιατρών ότι η βασίλισσα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση – Δεν θα γίνει αλλαγή φρουράς στο Μπάκιγχαμ Όλη η βασιλική οικογένεια στο πλευρό της στο Μπαλμόραλ
Χθες η 96χρονη βασίλισσα ακύρωσε μία προγραμματισμένη συνάντηση με συμβούλους της.
Αγωνία για τα συμπεράσματα της συνόδου των 27 υπουργών ενέργειας στην Πράγα. Διχάζει την Ευρωπη το πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου.
8 μέτρα περιλαμβάνονται στο non paper της Κομισιόν. Μεταξύ άλλων στήριξη ευάλωτων νοικοκυριών και επιχειρήσεων.
Tο Politico υποστηρίζει ότι υπάρχουν ρωγμές, μεταξύ των χωρών μελών για τις αποφάσεις. Η Γερμανία «δυσπιστεί»για την επιβολή πλαφόν στο αέριο
Ο Σολτς προανήγγειλε πλαφόν μόνο στην τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας, κάτι που θα είναι δύσκολο για το φυσικό αέριο.
Η Ουγγαρία και η Σλοβακία λένε ξεκάθαρο όχι στο πλαφόν
Από την άλλη, Πολωνία και Ιταλία, ζητούν από την Κομισιόν να κάνει ένα βήμα παραπέρα και να περιορίσει την τιμή του φυσικού αερίου που εισάγεται στην ΕΕ.
Επλπίδες απο τη βουτιά κατά 10% στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου σήμερα Πτώση του κόστους και για την αγορά του φυσικού αερίου
Nέες απειλές εξαπολύει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, Μιλά για οριστικό τέλος στην παροχή φυσικού αερίου και πετρελαίου, αν μπει οποιοδήποτε πλαφόν στις τιμές, από τη Δύση.
Σε υψηλούς τόνους η απάντηση της Προέδρου της Κομισιόν, υπενθυμίζει στη Μόσχα ότι η Ευρώπη δεν θα είναι η μόνη χαμένη από αυτήν την κρίση.
Τις τελευταίες πινελιές στο πακέτο της ΔΕΘ βάζει η κυβέρνηση για παρεμβάσεις στην ενέργεια
Η πρόοδος της οικονομίας μάς προσφέρει τη δυνατότητα να στηρίξουμε έμπρακτα την κοινωνία χωρίς να περιμένουμε τις ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Δημοψήφισμα για την προσάρτηση των ουκρανικών εδαφών που κατέχονται από τη Ρωσία ζητά το κόμμα του Πούτιν
Ο Αντρέι Τουρτσάκ, επικεφαλής του κόμματος προτείνει να διεξαχθεί στις 4 Νοεμβρίου Ημέρα Εθνικής Ενότητας στη Ρωσία.
Τραγωδία στα Τσαίρια
Σκοτώθηκε αγοράκι 5 ετών πιθανών απο τζαμαρια επεσε με το ποδήλατο του έπεσε σε τζάμι
Διακομισθηλκε στο ΚΥ Θέρμης και στη συνεχεια στο νοσοκομε΄/ιο Γεννηματας οπου λιγο ατρργ’οτερα κατέληξε
ε εξελιξη ερευνες απο Α,Τ
Εγγραφή στον Προσωπικό Ιατρό και από τα φαρμακεία απο σήμερα. Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τον αριθμό ΑΜΚΑ τους και να επιδείξουν την ταυτότητά τους.
Comments are closed.