Η πολιτιστική δημοσιογράφος και συντάκτρια Ίσμα Τουλάτου, κατέρρρευσε στο σπίτι της υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες καθώς τα αίτια ακόμα διερευνώνται.
Σε λίγες ημέρες θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.
Οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική και έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το μωρό της, όπου πλέον νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικης νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου “Αλεξάνδρα”.
Η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου είχε συνεργαστεί με πολλά εγχώρια ΜΜΕ, ανάμεσα στα οποία η Athens Voice, το iefimerida, το ΒΗΜΑ κ.α.
Το λιτό βιογραφικό της στην Athens Voice, αναφέρει: “Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε ιστορία αρχαιολογία και μουσική. Λατρεύει την όπερα, τη μόδα, τις ξένες γλώσσες και τις εξωτικές κουλτούρες. Ήθελε να γίνει δημοσιογράφος από τότε που θυμάται τον εαυτό της και ευτυχώς το κατάφερε”.
Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από την ανάρτηση της δημοσιογράφου Ελένης Σπανόπουλου στο facebook.
«Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό».
Comments are closed.