Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τον 43χρονο καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, σε επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκε σε κρύπτη πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού, σακούλα που περιείχε 2 κιλά και 887 γραμμάρια ηρωίνη.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, παρουσία εκπροσώπου δικαστικής Αρχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης 46,19 γραμμαρίων και δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε χωρίς σχετική άδεια.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το όχημα ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης Ναρκωτικών σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση των Νόμων περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και Όπλων, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.