Σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς έχει σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Στις 15.30 θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδος.
Στις 16.30 θα συμμετάσχει στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Ecofin. Στις 20:00 θα είναι επίσημος ομιλητής στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στη Θεσσαλονίκη.
Μεθαύριο, Πέμπτη, στις 11.00 ο κ. Σταϊκούρας θα έχει πρόγευμα εργασίας με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος.
Τέλος, στις 13.00, ο Υπουργός θα επισκεφτεί τα γραφεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Comments are closed.