Με πρωταγωνιστές αθλητές της πόλης από όλες τις ομάδες, όπως τους Αντελίνο Αντρέ Βιεϊρίνια, Όμηρο Νετζήπογλου, Αντρέι Κράβαρικ και Μιχάλη Παππά, το συνθηματικό του ΟΑΣΘ: «Στη ζωή σου γίνε champ και όχι champ-ας» το μήνυμα που απευθύνεται κυρίως στους νέους ότι ο ΟΑΣΘ πρέπει να χρησιμοποιείται με σεβασμό και η ακύρωση του εισιτηρίου συνιστά κοινωνική υποχρέωση.
Ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ Γεώργιος Σκόδρας σημείωσε ότι στο πρόγραμμα των στάσιμων ελεγκτών που εφάρμοσε ο ΟΑΣΘ παρουσιάστηκε αύξηση στην ακύρωση των εισιτηρίων έως και 40%. Επιπλέον, είπε ότι ο ΟΑΣΘ επανέρχεται σταδιακά στα οικονομικά μεγέθη που είχε προ της πανδημίας. Σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2021, φέτος παρουσιάστηκε αύξηση 160% στην έκδοση καρτών πολλαπλών διαδρομών.
Τέλος, ο ίδιος ανέφερε ότι καθημερινά κυκλοφορούν 460-470 αστικά λεωφορεία στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης. Ο στόλος έχει πληρωθεί και τώρα το πρόβλημα μετακυλύεται στην εξεύρεση οδηγών, καθώς 40-45 αστικά θα μπορούσαν να έχουν προστεθεί στο στόλο, αλλά δεν υπάρχουν διαθέσιμοι οδηγοί.
Comments are closed.