
Στον ανακριτή ο επιθεωρητής του ΟΣΕ
Με την δική του απολογία ολοκληρώνεται ένας πρώτος κύκλος κλήσεων από τον ανακριτή σε πιθανούς συνυπεύθυνους του μοιραίου σταθμάρχη, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος.
Οι δύο άλλοι σταθμάρχες, ο συμβασιούχος και ο έμπειρος συνάδελφός του, μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Από χθες επαναλειτούργησε η σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνας-Θεσσαλονίκης, επί του παρόντος μόνο με εμπορευματικούς συρμούς. Συγκεκριμένα τα δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, με ώρα αναχώρησης 22:20, και από Θεσσαλονίκη προς Θριάσιο στις 21:45.
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενιδούνιας κάνει λόγο για παραδοχή από τον ΟΣΕ ότι όλα όσα κατήγγειλε το Σωματείο τους την περασμένη Δευτέρα για σημαντικά ζητήματα ασφαλείας ήταν ΑΛΗΘΗ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει τώρα στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε πρώτοι τις έκτακτες ειδήσεις & τα τελευταία νέα της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.