Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι κοντά στο οικογενειακό περιβάλλον της Μαρκέλλας ενώ όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 οι αρχές την έχουν ταυτοποιήσει και βρίσκονται σε εξέλιξη οι αναζητήσεις, χωρίς όμως ακόμα να έχουν καταφέρει να την εντοπίσουν.
Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του ανήλικου κοριτσιού χάθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (11/06) από την Κάτω Τούμπα, ενώ σχεδόν δύο 24ωρα μετά εντοπίστηκε καλά στην υγεία του από άνδρα που την αναγνώρισε στην περιοχή της Καλαμαριάς.
Στο μεταξύ, η 10χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους. Η υγεία της μικρής φαίνεται πως είναι καλή, ενώ δείχνει να συνέρχεται από το αρχικό σοκ που υπέστη.
Comments are closed.