Από την περασμένη Τετάρτη τα δύο σχολεία, που συστεγάζονται, τελούν υπό κατάληψη μετά τις καταγγελίες σε βάρος δύο καθηγητών – ένας του Γυμνασίου και ένας του Λυκείου – για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών.
Σύμφωνα με πληροφορίες και εκτιμήσεις από αύριο τα μαθήματα θα ξεκινήσουν και πάλι κανονικά.
Για σήμερα που γίνεται έλεγχος στο κτίριο για να διαπιστωθούν τυχόν φθορές τα μαθήματα γίνονται μέσω webex.
Αύριο στο σχολείο αναμένονται ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός, ενώ έχει ήδη διαταχθεί ΕΔΕ (ένορκη διοικητική εξέταση) για την διαλεύκανση της υπόθεσης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο καθηγητές οι οποίοι καταγγέλλονται έχουν πάρει προσωρινή άδεια από το υπουργείο παιδείας.
Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Comments are closed.