Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη για τον αρνητή πατέρα και 55χρονο συμπαραστάτη του
Ποινική δίωξη για ψευδή καταμήνυση άσκησε ο εισαγγελέας στον αρνητή πατέρα που μήνυσε τους εκπαιδευτικούς επειδή δεν επέτρεψε στο παιδί του να παρακολουθήσει μάθημα χωρίς μάσκα και self test στο Γυμνάσιο Μενεμένης.
Για τον ίδιο λόγο καταδικάστηκε και ο 55χρονος αρνητής, ο οποίος πήγε να συμπαρασταθεί στον πατέρα. Βέβαια και ο 55χρονος δεν είχε τα απαραίτητα δικαιολογητικά με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μην του επιτρέψουν την είσοδο στον χώρο. Ο 55χρονος συνελήφθη για ψευδή καταμήνυση στον διοικητή του αστυνομικού τμήματος.
Οι δύο αρνητές παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Η δίκη του πατέρα πήρε αναβολή για αύριο και του συμπαραστάτη για την Τρίτη.
Υπενθυμίζεται, ότι πρόκειται για τον ίδιο άνδρα που στις 21 Οκτωβρίου πήγε σε κομμωτήριο χωρίς ραντεβού και ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια, ενώ ο ίδιος δεν ήθελε να φορέσει μάσκα. Στη συνέχεια ο αρνητής έκανε μήνυση και αγωγή ζητώντας 10.000 ευρώ, ενώ ανέφερε ότι η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει και προσπάθησε να του επιβάλει «βασανισμό».
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει τώρα στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε πρώτοι τις έκτακτες ειδήσεις & τα τελευταία νέα της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.