RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν από αυτοκινήτο τσάντα με 26.000 ευρώ – Δύο συλλήψεις

Comments are closed.

Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν από αυτοκινήτο τσάντα με 26.000 ευρώ – Δύο συλλήψεις

ΕΛΛΑΔΑ

21/01/202410:47

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν από αυτοκινήτο τσάντα με 26.000 ευρώ – Δύο συλλήψεις

Πρόκειται για άτομα ηλικίας 43, 19, 27 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Θεσσαλονίκη:  Έκλεψαν από αυτοκινήτο τσάντα με 26.000 ευρώ –  Δύο συλλήψεις

Γράφει ThessNews-DESK

Στη σύλληψη δύο ατόμων και την ταυτοποίηση ακόμη δύο συνεργών τους, για περιπτώσεις κλοπών από σταθμευμένα οχήματα, που έλαβαν χώρα στην περιοχή του αεροδρομίου και της Θέρμης προχώτρησαν αστυνομικοί των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για άτομα ηλικίας 43, 19, 27 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος, ο 27χρονος και ο 28χρονος, με όχημα το οποίο είχε μισθώσει ο 43χρονος, προσέγγισαν την Παρασκευή το βράδυ, σταθμευμένο όχημα επί της οδού Θεσσαλονίκης – Περαίας και αφού έσπασαν το πίσω τζάμι πόρτας του οχήματος, αφαίρεσαν ηλεκτρονικό υπολογιστή, δύο κινητά τηλέφωνα, τραπεζικές κάρτες, καθώς και τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 26.450 ευρώ. Το περιστατικό αντιλήφθηκε ο οδηγός του σταθμευμένου οχήματος και ειδοποίησε άμεσα το Κέντρο ‘Αμεσης Δράσης.

Μετά από έρευνες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας ανευρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, πλην του χρηματικού ποσού, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και στη συνέχεια από τις αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης ‘Αμεσης Δράσης εντόπισαν και συνέλαβαν τον 43χρονο.

Πρωινές ώρες χθες, στην περιοχή των διαβατών, μετά από αστυνομική επιχείρηση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και των Τμημάτων Ασφαλείας Ωραιοκάστρου και Θέρμης, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 19χρονος.

Σε νομότυπες έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των ανωτέρω, με την παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και ηλεκτρικά εργαλεία χειρός.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης προέκυψε πως τα τρία άτομα 19, 27 και 28 ετών, αντίστοιχα, στις 19-01-2024, προέβησαν στη διάρρηξη δύο ακόμη οχημάτων, που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή της Θέρμης και του αεροδρομίου και από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά δύο τσάντες, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, χρυσή αλυσίδα λαιμού και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

4.1.202521:01

    Άνδρες της ΕΜΑΚ, πυροσβέστες, αστυνομικοί, διασώστες με σωσίβιες λέμβους και εκπαιδευμένους σκύλους συμμετέχουν στις άκαρπες μέχρι στιγμής έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου γιου της Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας που χειρίζεται μεταξύ άλλων την υπόθεση των Τεμπών. Με αφορμή

ΕΛΛΑΔΑ

4.1.202520:48

  Ο σύντροφός της θέλει να σκορπίσει τις στάχτες της, στις αγαπημένες της τοποθεσίες στην Ελλάδα και στην Τουρκία. Συγκινητικά τα μηνύματα των μαθητών της από την Αμερική.     Η Clara Thomann βρέθηκε στην Κρήτη μαζί με τον σύντροφό

ΕΛΛΑΔΑ

4.1.202519:48

Δεν παραπονέθηκε όμως για τη συμπεριφορά των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Γαλατσίου «είναι καλά παιδιά εκεί μέσα» και δήλωσε πως αγαπάει την Ελλάδα και θέλει να ξαναέρθει παρά την περιπέτειά του.        

ΕΛΛΑΔΑ

4.1.202519:25

    Η βράβευση αυτή αποτελεί τόσο μια προσωπική διάκριση για τον ίδιο όσο και μια απόδειξη της δύναμης των social media στη σύγχρονη τουριστική βιομηχανία. Ο Αντώνης Λειβαδιώτης, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, είναι γνωστός για τις αυθεντικές του

ΕΛΛΑΔΑ

4.1.202519:06

  Ο Βασίλης Γιαννάκης, δήμαρχος Φλώρινας μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρος» της ΕΡΤ3 για την αυξημένη επισκεψιμότητα στην περιοχή. «Ζώντας στη Δυτική Μακεδονία, σε μια μεταβατική περίοδο λόγω της απολιγνιτοποίησης και προσπαθώντας να αλλάξουμε αναπτυξιακό μοντέλο, το διάστημα των Χριστουγεννιάτικων διακοπών

ΕΛΛΑΔΑ

4.1.202518:19

  Φέτος η δράση ξεκινά από την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, αμέσως δηλαδή μετά το ξεστόλισμα των δέντρων. Αρκεί μια επικοινωνία στη γνωστή τηλεφωνική γραμμή 15195 του δήμου ή στο e-15195 και η υπηρεσία του Δήμου θα είναι εκεί για να

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή