Με τις κατηγορίες της κατοχής και διάθεσης ναρκωτικών ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που τους απαγγέλθηκαν από τον Εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για την νέα ποσότητα των 6 κιλών κοκαίνης που εντοπίστηκε σε εταιρεία στον Εύοσμο θα περάσουν το κατώφλι της ειδικής ανακρίτριας.
Οι δύο τους συνελήφθησαν την ώρα που ο αστυνομικός σκύλος Ice “ξέθαβε” την ποσότητα των ναρκωτικών απο ειδική κρύπτη της εταιρείας – αποθήκης ειδών καθαρισμού στον Εύοσμο.
Η εν λόγω ποσότητα σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., συνδέεται με το πολυμελές κύκλωμα, το οποίο εξαρθρώθηκε τον περασμένο Μάιο και βρίσκεται πίσω από τη μεταφορά δύο μεγάλων παρτίδων κοκαΐνης, 104 και 161 κιλών, αντιστοίχως, από τη Λατινική Αμερική.
Comments are closed.