Με ζαχαροκάλαμο Ξάνθης και απόσταξη στην Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί το επόμενο διάστημα το 100% ελληνικό ρούμι.
Πίσω από το νέο προϊόν η Μαρία Δωρουδούλη από την ομώνυμη αποσταγματοποιία/ ποτοποιία στην Καρδία, στην Θεσσαλονίκη.
Μία αρχιτεκτόνισσα, που άλλαξε πρώτα από όλα τα δικά της θεμέλια, κάνοντας στροφή στην μεγάλη αγάπη της ζωής της!
Γνωρίζουμε το νέο ελληνικό προϊόν συνομιλώντας μαζί της στο “Μεσημεριανό Μαγκαζίνο” του Ράδιο Θεσσαλονίκη.
Comments are closed.