Όχι απλώς ένα κεφάλαιο στην ιστορία της, αλλά δομικό στοιχείο της παρουσίας της. Αρχικά ως ορνιθοπωλείο -με κοτόπουλα εκτροφής τους- και από τη δεύτερη γενιά και μετά και ως κρεοπωλείο. Οι καθημερινές ουρές έξω απ’ αυτό -ήδη από τα ξημερώματα- ήταν ανέκαθεν αδιαφιλονίκητη μαρτυρία ποιότητας.
Η δυναμική συνέχεια της τρίτης γενιάς στη νέα Αγορά Μοδιάνο έχει ως θεμέλιο τις ίδιες, σταθερές αξίες: τον άνθρωπο και τον σεβασμό προς αυτόν.
Η σταθερή αναφορά του κρεοπωλείου «Μιχάλης» στο καλό κρέας έχει καθημερινή αποτύπωση: κοτόπουλα ημέρας από την Έδεσσα, χοιρινά και μοσχάρια από τη Βέροια, γαλοπούλες και κουνέλια από τις Σέρρες, αρνιά και κατσίκια από τη Βέροια και τη Χαλκιδική. Ανάλογα με την εποχή έχει στα ψυγεία του και πιο ιδιαίτερα προϊόντα, όπως μαύρο χοίρο, αγριογούρουνο, φασιανούς, χήνες και φραγκόκοτες.
Μεγάλα ξενοδοχεία και εστιατόρια της Θεσσαλονίκης προμηθεύονται από το κρεοπωλείο «Μιχάλης» τα κρεατικά τους, καθώς εμπιστεύονται τη διαχρονική ποιότητά του.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλ. 6977303909
Email michalismodiano@gmail.com
www.kreata-kotopoula-mixalis.gr
Comments are closed.