
Οι ειδήσεις στις 17.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (22/09/2022)
Στο σκοτάδι βυθίστηκαν νοικοκυριά και επιχειρήσεις στο δήμο Θερμαικού εξαιτίας βλάβης σε επτά υποσταθμούς του ΔΕΔΕΗΕ
Σε μια ώρα η αποκατάσταση των βλαβών
Βήμα βήμα θα αποδομίσει τον παραλογισμό Ερντογάν ο Πρωθυπουργός στην αυριανή ομιλία του από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης στον ΟΗΕ
Θα απαντήσει με επιχειρήματα, που εδράζονται στο διεθνές δίκαιο τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Με συνέντευξη του στο Bloomberg ο Πρωθυπουργός
Κατηγόρησε την Τουρκία ότι εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό και στέλνει μετανάστες στα ελληνικά σύνορα.
Έκανε λόγο για ένα κρεσέντο ρητορικής κατά της Ελλάδας που είναι απαράδεκτο. Δεν χρειαζόμαστε άλλη πηγή πολιτικής αστάθειας στην ανατολική Μεσόγειο υπογράμμισε.
Τους τελευταίους μήνες περίπου 330.000 άνθρωποι έχουν αποπειραθεί να περάσουν τα σύνορα μας διαμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Νεο Ναυάγιο με μετανάστες στη Λέρο: Έρευνες για 6 αγνοούμενους – Διασώθηκαν 49
στο σκάφος που φέρεται να είχε ξεκινήσει από την Τουρκία, επέβαιναν συνολικά 55 άτομα.
Ογδόντα πέντε μετανάστες φτάνουν σταδιακά στο λιμάνι της Καλαμάτας, καθώς περισυνελέγησαν από τις αρχές αφότου το σκάφος που τους μετέφερε εξέπεμψε σήμα κινδύνου. Ανάμεσα τους είναι και παιδιά.
Ταυτόχρονα ξεκινά η διαδικασία ταυτοποίησης και καταγραφής τους
Στο μέτωπο της ενέργειας
Επίθεση στην κυβέρνηση απο τον Αλέξη Τσίπρα Εκανε λόγο για «κλοπή και αρπαχτή» προς όφελος των παρόχων συναντήθηκε με εκπροσώπους εργαζομένων σε ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να ανατρέχει στα στοιχεία της ΡΑΕ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για ραγδαία αυξηση των αποκοπών ρεύματος
Δεν αυξήθηκαν οι διακοπές ρεύματος ο Γιάννης Οικονόμου
Αναταραχή στη Ρωσία μετά την επιστράτευση που ανακοίνωσε ο Πούτιν.
Ο πρόεδρος της Ρωσικής Δούμας καλεί τους βουλευτές να πάνε να πολεμήσουν.
Μαζική φυγή από τη χώρα. Ρώσοι προσπαθούν να διασχίσουν τα σύνορα με τη Γεωργία και τη Φινλαδία
Ο Φινλανδός ΥΠΕΞ ανακοίνωσε ότι θα προετοιμάσει μια «εθνική λύση» για να περιορίσει ή ακόμη και να μπλοκάρει τη διέλευση «Ρώσων τουριστών» στο έδαφός της.
Απειλεί με χρήση πυρηνικών αν χρειαστεί, για την προστασία του Ντονμπάς ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ Η Ρωσία έχει χαράξει τον δικό της δρόμο και δεν υπάρχει επιστροφή, είπε .
Η ΕΕ θα επιβάλει πρόσθετες κυρώσεις στη Ρωσία, θα στείλει κι άλλα όπλα στο Κίεβο, δήλωσε ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζεπ Μπορέλ.
Χάος στο Ιραν απο τις διαδηλώσεις χιλιάδων πολιτών μετά το θανατο 22χρονης που δεν φορούσε σωστά την ισλαμική μαντίλα. Πάνω απο 11 οι νεκροί
Διαδηλώτες πυρπολούν αστυνομικά τμήματα και περιπολικά στους δρόμους της Τεχεράνης γυναίκες κόβουν τα μαλλιά τους και καίνε τις μαντήλες τους.
Σοβαρά τραυματισμένος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ποδηλάτης γύρω στα 40 έτη που τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε με το ποδήλατο του από αυτοκίνητο στην συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Δενδροποτάμου στους Αμπελόκηπους.
Λίγη ώρα αργότερα στον δρόμο Θέρμης Πανοράματος κοντα στο αθλητικό κέντρο παρασύρθηκε ένα 13χρονο αγόρι απο διερχόμενο αυτοκίνητο διακομίσθηκε στο Παπαγεωργίου.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει τώρα στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε πρώτοι τις έκτακτες ειδήσεις & τα τελευταία νέα της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.