
Οι ειδήσεις στις 17.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (23/01/23)
Νέο ενιαίο μισθολόγιο για τους δημοσίους υπαλλήλους το 2024, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη τύπου με θέμα την οικονομία.
Εκτίμησε ότι θα έχουμε περαιτέρω αποκλιμάκωση του πληθωρισμού
Μίλησε για νέα σημαντική αύξηση στον κατώτατο μισθό.
Για διπλή εξαπάτηση των συνταξιούχων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έκανε λόγο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από το Αιγάλεω.
Δεσμεύθηκε, για επαναφορά της 13ης σύνταξης, επιστροφή των αναδρομικών, αποκατάσταση της αδικίας με την προσωπική διαφορά και μέτρα για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας.
Αν κάτι κατέρρευσε με πάταγο αυτά τα χρόνια, είναι ο μύθος που επανέλαβε σήμερα ο πρωθυπουργός, ότι η ανάπτυξη υπέρ των λίγων μπορεί να διανέμεται δίκαια και στους πολλούς σχολιάζει το ΚΚΕ.
Στο μέτωπο των παρακολουθησεων
Μηνυση κατέθεσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Καμίνης σχετικά με την πιθανότητα έμμεσης παρακολούθησης του τηλεφώνου του, καθώς στενός του φίλος, με τον οποίο διατηρεί τακτική επικοινωνία, έχει κατονομαστεί σε δημοσιεύματα ως στόχος παρακολούθησης από την ΕΥΠ.
Αίτημα προς την ΑΔΑΕ προκειμένου να λάβει γνώση των συμπερασμάτων της έρευνας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων κατέθεσε η ΚΟ του ΜΕΡΑ 25.
Με την εξέταση του πρώτου μάρτυρα του κατηγορητηρίου θα συνεχιστεί αύριο η δίκη δίκη για τη δολοφονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, εναντίον του 19χρονου Άλκη Καμπανού.
Η διαδικασία στο Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, διεξάγεται παρουσία των γονιών του Άλκη, και των δύο φ΄λιλων του που τραυματιστηκιαν απο την ίδια ομάδα την 1/2 /2022;
Συναντώνται σήμερα στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ προκειμένου να εξετάσουν την παροχή επιπλέον ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ουκρανία. “Χρειαζόμαστε πολλές εκατοντάδες άρματα μάχης από τους δυτικούς συμμάχους της προκειμένου να ανακτήσει εδάφη που έχουν καταλάβει οι δυνάμεις της Μόσχας”, εκτίμησε ο επιτελάρχης του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Οι Ουκρανοί είναι εκείνοι που θα υποφέρουν αν η Δύση στείλει άρματα μάχης ως υποστήριξη προς το Κίεβο, σχολίασε το Κρεμλίνο.
Την ίδια ώρα συστοιχία πυραύλων Pantsir-S1 αναπτύχθηκε σε απόσταση περίπου δέκα χιλιομέτρων από την έπαυλη του Πούτιν μέσα στο δάσος στην περιοχή Νόβγκοροντ πλησίον της λίμνης Βαλντάι, περίπου στα μισά της διαδρομής μεταξύ της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης, αναφέρει η Daily Mail επικαλούμενο το ρωσικό Agentstvo Novosti.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει τώρα στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε πρώτοι τις έκτακτες ειδήσεις & τα τελευταία νέα της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.