
Θρίλερ με τους 2 νεκρούς στους Νέους Επιβάτες – Βρέθηκαν δεμένοι στο αυτοκίνητο
Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίς το απόγευμα στους Νέους Επιβάτες. Ένας ανδρας και μια γυμναικα εβαλαν τελος στη ζωη τους πέφτοντας στη θάλασσα.
Πρόκειται για τη μητέρα και το γιο της καθώς τα πρώτα στοιχεία αναφέρονται σε έναν άνδρα 50 ετών (είχε μαζί του ταυτότητα) και σε μια γυναίκα γύρω στα 73 που ανασύρθηκαν νεκροί από δύτες της ΕΜΑΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο τους δέθηκαν με χειροπέδες στο τιμόνι του αυτοκίνητου για να μην αλλάξουν γνώμη και επιχειρήσουν να διαφύγουν.
Στο πίσω κάθισμα βρέθηκαν σακιά με άμμο και σε ένα από αυτά είχαν δεθεί με πετονιά.
Ο άντρας φέρεται να πάτησε το γκάζι και να έριξε το αυτοκίνητο στη θάλασσα μπροστά στα μάτια αυτοπτών μαρτύρων που έμειναν αποσβολωμένοι από το θέαμα.
Το αυτοκίνητο φέρεται να έχει πινακίδες από το νομό Κιλκίς. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες την οικογενειακή τραγωδία συμπληρώνει και ένας ακόμη θάνατος από αυτοκτονία από τον δεύτερο γιο της οικογένειας που έβαλε τέλος στη ζωή του.
Αυριο θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή των δύο σωρών.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει τώρα στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε πρώτοι τις έκτακτες ειδήσεις & τα τελευταία νέα της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.