
Θύμα ηλεκτρονικής απάτης ο Άδωνις Γεωργιάδης
Στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσφεύγει ο υπουργός Ανάπτυξης ‘Αδωνις Γεωργιάδης για ηλεκτρονικό μήνυμα που του αποδίδεται και είναι ψεύτικο.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός: «Κάποιος απατεώνας έχει στείλει αυτό το μνμ σε μεσιτικά γραφεία. Πέραν το ότι το μέιλ που μου αποδίδεται είναι ψεύτικο, δηλώνω ότι ουδέποτε έχω κάνει τέτοιο αίτημα. Προσφεύγω άμεσα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα περαιτέρω. Τί άλλο θα σκεφθούν αναρωτιέμαι…»
Κάποιος απατεώνας έχει στείλει αυτό το μνμ σε μεσιτικά γραφεία. Πέραν το ότι το μέιλ που μου αποδίδεται είναι ψεύτικο, δηλώνω ότι ουδέποτε έχω κάνει τέτοιο αίτημα. Προσφεύγω άμεσα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα περαιτέρω. Τί άλλο θα σκεφθούν αναρωτιέμαι… pic.twitter.com/l4DPjEQ8or
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 3, 2023
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει τώρα στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε πρώτοι τις έκτακτες ειδήσεις & τα τελευταία νέα της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.