
Έκλεψαν προϊόντα από επιχειρηματίες στη ΔΕΘ – Θα αποζημιωθούν (AUDIO)
Με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθαν αντιμέτωποι επιχειρηματίες στη ΔΕΘ όταν πήγαν να, μετακινήσουν τα εκθέματα τους και βρήκαν κάποια να λείπουν.
Αυτό συνέβη στο περίπτερο 3 με θύματα εκθέτες παραγωγούς και επιμελητήρια από Κρήτη και Άρτα.
Ανάμεσα τους ο Βιτσέντζος Κορνάρος παραγωγός ελαιόλαδου από την Σητεία της Κρήτης που ήρθε για πρώτη φορά στη ΔΕΘ και έπεσε θύμα διάρρηξης.
Είδε προϊόντα του να κάνουν φτερά από το σταντ που είχε εγκαταστήσει στο περίπτερο 3 στη ΔΕΘ και όπως καταγγέλλει πάνω από 12 κούτες με ελαιόλαδο αξίας 3000 ευρώ εξαφανίστηκαν
Δεν είναι όμως ο μόνος.
Ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Δημήτρης Χουλιάρας καταγγέλλει ότι άγνωστοι διέρρηξαν το περίπτερο του και πήραν ένα laptop και 3 χρυσές ελιές.
Τα θύματα κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.
Από την πλευρά της η ΔΕΘ αναλαμβάνει να αποζημιώσει πλήρως τους επιχειρηματίες που έπεσαν θύμα κλοπής παράλληλα θα διεξάγει και έρευνα για να διαπιστωθεί αν η εταιρεία security φέρει ευθύνη όπως ανέφερε ο Κυριάκος Ποζρικίδης Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει τώρα στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε πρώτοι τις έκτακτες ειδήσεις & τα τελευταία νέα της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.