
Τρείς μέρες χωρίς νερό και φαγητό – Ηλικιωμένη απεγλωβίστηκε από την αστυνομία (ΦΩΤΟ)
Μία παρολίγον τραγωδία πρόλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Λευκού Πύργου σήμερα το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ηλικιωμένη παρέμεινε κλειδωμένη μέσα στο σπίτι της επί της οδού Λάζου Εξάρχη 3 για τρείς ολόκληρες μέρες χωρίς νερό και φαγητό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας περίπου 80 ετών, η οποία διαμένει μόνη της και είχε κλειδώσει την πόρτα ασφαλείας του σπιτίου της. Πριν από λίγες ημέρες είχε νοσηλευθείν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης έπειτα από ατύχημα και ήταν κατάκοιτη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, γείτονες την άκουσαν που καλούσε σε βοήθεια και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα άντρες της ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την 80χρονη παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα του σπιτιού της. Οι αστυνομικοί βλέποντας την ηλικιωμένη σε άσχημα κατάσταση, της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες δίνοντας της νερό και κάτι να φάει.
Στο σημείο κατέφτασε άμεσα και το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει τώρα στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε πρώτοι τις έκτακτες ειδήσεις & τα τελευταία νέα της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.