RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
«Εύχομαι ο πατέρας μου να πεθάνει στη φυλακή»

Comments are closed.

Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / «Εύχομαι ο πατέρας μου να πεθάνει στη φυλακή»

ΚΟΣΜΟΣ

12/01/202516:45

«Εύχομαι ο πατέρας μου να πεθάνει στη φυλακή»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της κόρης της Ζιζέλ Πελικό

The daughter of Gisele Pelicot, Caroline Darian, arrives in the Avignon courthouse, southern France, Thursday, Dec. 19, 2024. (AP Photo/Lewis Joly)
Φωτ. The daughter of Gisele Pelicot, Caroline Darian, arrives in the Avignon courthouse, southern France, Thursday, Dec. 19, 2024. (AP Photo/Lewis Joly)

Γράφει RTHESS NEWSROOM

Λίγες εβδομάδες μετά την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου για τους βιαστές της Μαζάν, η κόρη της Ζιζέλ Πελικό, Καρολίν Νταριάν λύνει τη σιωπή της και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σκοτεινής υπόθεσης που συντάραξε τη Γαλλία και προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον.

«Δεν θυμάμαι πραγματικά τον πατέρα που νόμιζα ότι είχα. Πλέον βλέπω τον εγκληματία, αυτόν που έχει διαπράξει σεξουαλικά εγκλήματα, αυτό που πραγματικά είναι».

Κόρη θύματος και θύτη ταυτόχρονα η Καρολίν Νταριαν Πελικό περιγράφει τα συναισθήματα που βιώνει μετά την τραυματική συνειδητοποίηση της διαστροφικής πλευράς του πατέρα της, την οποία ουδέποτε είχε φανταστεί και εκφράζει την ευχή εκείνος να πεθάνει στη φυλακή.

«Ήμουν τόσο δεμένη με τον πατέρα μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο επώδυνο ήταν. Ήταν πάντα σεξουαλικά διεστραμμένος. Δεν μπορεί να ξυπνάς το πρωί και να λες θα ναρκώσω τη γυναίκα μου ή θα τη βιάσω. Πρέπει να πεθάνει στη φυλακή. Είναι ένας επικίνδυνος άντρας.

Σοκαριστική και η προσωπική της εξομολόγηση για το ότι και η ίδια είναι σίγουρη ότι υπήρξε θύμα βιασμού από τον πατέρα της. Όπως περιγράφει, έχει αναγνωρίσει τον εαυτό της σε δύο φωτογραφίες που απεικονίζουν μία γυναίκα ναρκωμένη και ημίγυμνη, δεν έχει όμως επαρκή στοιχεία, όπως και πολλά ακόμη θύματα του κυκλώματος της Μαζάν, για να το αποδείξει.

Ο Ντομινίκ Πελικό εξάλλου έχει αρνηθεί την κατηγορία. «Είμαι σίγουρη ότι με βίασε. Η μόνη διαφορά από την περίπτωση της μητέρας μου είναι ότι δεν έχω στοιχεία για να το αποδείξω, όπως εκείνη».

Η εξομολόγηση της κόρης Πελικό έρχεται να προστεθεί με συγκλονιστικό τρόπο στην ιστορία της μητέρας της Ζιζέλ, που με το θάρρος της να αποκαλύψει τα όσα υπέστη από τον σύζυγό της που επί 10 και πλέον χρόνια την νάρκωνε και στρατολογούσε μέσω Διαδικτύου άντρες για να τη βιάζουν, κατάφερε να ξεσκεπάσει μια από τις πιο σκοτεινές υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης στη Γαλλία και να τον οδηγήσει στη φυλακή μαζί με ακόμη 50 άντρες που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ακόμη 20 θύτες πάντως εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, καθώς η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμη να τους ταυτοποιήσει, ενώ οι καταδικασθέντες έχουν δηλώσει ότι θα ασκήσουν έφεση.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο RTHESS NEWSROOM

Η συντακτική ομάδα του Rthess.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΚΟΣΜΟΣ

19.2.202506:50

Το Canadair CRJ-900 της πτήσης 4819 της Delta αναποδογύρισε κατά την προσγείωσή της στο διεθνές αεροδρόμιο Pearson με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 15 άτομα. Το αεροσκάφος ανετράπη και έπιασε φωτιά σε κάποιο σημείο, αφού βρέθηκε στον διάδρομο προσγείωσης. Η διοίκηση του

ΚΟΣΜΟΣ

18.2.202503:59

  «Η κυβέρνηση της Κόστα Ρίκα αποδέχτηκε να συνεργαστεί με τις ΗΠΑ για τον επαναπατρισμό στις χώρες τους 200 παράτυπων μεταναστών», ανακοίνωσε η προεδρία του κράτους της κεντρικής Αμερικής. Πρόκειται για ανθρώπους από χώρες «της κεντρικής Ασίας» και από «την

ΚΟΣΜΟΣ

18.2.202503:16

  Συγγενής οδηγού του ενός από τα δυο οχήματα που έγιναν στόχος, με τον οποίο επικοινώνησε το AFP στην Γκαό, τη μεγαλύτερη πόλη του βόρειου Μαλί, επιβεβαίωσε το πολύνεκρο συμβάν. «Ο οδηγός του πρώτου οχήματος ήταν εξάδελφός μου. Τη 16η

ΚΟΣΜΟΣ

18.2.202502:46

  Η διαφυγή σημειώθηκε στα ανοιχτά του Troms, στη βορειοδυτική Νορβηγία, όταν οι κακές καιρικές συνθήκες προκάλεσαν ζημιές σε κλωβό του ιχθυοτροφείου, σύμφωνα με τον Guardian. Οι αρχές ζήτησαν από τη Mowi να επεκτείνει τις επιχειρήσεις επανασύλληψης πέρα από την

ΚΟΣΜΟΣ

18.2.202502:27

  Ο πρόεδρος Μακρόν υπογράμμισε μέσω X ότι «επιθυμούμε ισχυρή και διαρκή ειρήνη στην Ουκρανία» και προς τον σκοπό αυτό «η Ρωσία θα πρέπει να τερματίσει την επίθεσή της» και ταυτόχρονα «να δοθούν στους Ουκρανούς ισχυρές και αξιόπιστες εγγυήσεις ασφαλείας».

ΚΟΣΜΟΣ

18.2.202502:15

  Ένοπλοι κινούμενοι με μοτοσικλέτες σκότωσαν προχθές Κυριακή το βράδυ 7 ανθρώπους, ανάμεσά τους ανήλικο, που ήταν συγκεντρωμένοι μπροστά σε κατάστημα λιανικής. Βίντεο που μεταφορτώθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και μεταδόθηκαν από τα ΜΜΕ εικονίζουν πτώματα στον δρόμο. Σύμφωνα με

Rthess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

19.2.202506:17

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή