RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Μπουτάρης με Πέγκα, επίσημη ανακοίνωση

Comments are closed.

Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ / Μπουτάρης με Πέγκα, επίσημη ανακοίνωση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25/08/202309:30

Μπουτάρης με Πέγκα, επίσημη ανακοίνωση

Η παράταξη του Σπύρου Πέγκα, «Θεσσαλονίκη για Όλους» ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, ως δημοτικός σύμβουλος για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Μπουτάρης με Πέγκα, επίσημη ανακοίνωση

Γράφει ThessNews-DESK

Σε δήλωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Πέγκας αναφέρει: «Έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουμε σήμερα ότι ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη ‘’Θεσσαλονίκη για Όλους’’. Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο είναι τιμητική για τη δημοτική μας κίνησης και πρωτοπόρα για τον δημόσιο βίο. Η υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος εκφράζει το διαχρονικό νοιάξιμό του για την πόλη, ανεξάρτητα από τίτλους και αξιώματα. Δηλώνει την ανάγκη συστράτευσης όλων των δυνάμεων της πόλης που επιθυμούν την αλλαγή στη διοίκηση του δήμου και ονειρεύονται μια Θεσσαλονίκη δυναμικη, εξωστρεφή, προοδευτική και βιώσιμη. Τον ευχαριστώ από καρδιάς».

Σε δήλωση του ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης τονίζει: «Σε όλη τη ζωή μου υπήρξα πάντα ενεργός πολίτης. Συμμετείχα στον δημόσιο βίο από διάφορες θέσεις, υπερασπιζόμενος αυτό που πίστευα ότι ήταν το σωστό. Έχω μια άποψη για την πόλη, την οποία εξέφρασα ως δήμαρχος την περίοδο 2011-2019. Τα τελευταία χρόνια εξακολουθώ να συμμετέχω στα κοινά, από τη θέση μου στο Δ.Σ. του Μουσείου Ολοκαυτώματος Ελλάδος και την Κιβωτό του Ελληνικού Αμπελώνα.

Μετά την ολοκλήρωση της δημαρχιακής θητείας μου στον δήμο Θεσσαλονίκης, δεν έπαψα ποτέ να ενδιαφέρομαι και να νοιάζομαι για όσα συμβαίνουν στην πόλη. Δυστυχώς αυτά τα τέσσερα χρόνια η Θεσσαλονίκη πήγε πολλά βήματα πίσω. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Πέγκα αποτελεί έκφραση της ανησυχίας μου για την πορεία της πόλης. Ήμουν και θα είμαι πάντα ενεργός πολίτης. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου η συμμετοχή μου στο δημοτικό συμβούλιο, ως απλός σύμβουλος, ικανοποιεί αυτή την έγνοια μου για την πόλη. Είμαι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές χωρίς καμία προσδοκία προσωπικού οφέλους ή αξιώματος».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

12.2.202511:57

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον κ. Τασούλα, σημειώνοντας ότι είναι ο 10ος Πρόεδρος της Γ΄ Ελληνικής Δημοκρατίας. «Για την αποστολή του διαθέτει το κύρος όσο και την πολιτική εμπειρία», ανέφερε. «Χαρακτηριστικά που έχει, ήδη, αποδείξει στις δημόσιες θέσεις τις οποίες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

12.2.202511:13

  «Το σύστημα τηλεδιοίκησης στα τρένα ολοκληρώθηκε το 2023, υπό την κυβέρνηση της ΝΔ και πλέον έχουμε καλύτερη κατάσταση στο σιδηροδρομικό δίκτυο ενώ έχει βελτιωθεί πολύ και η σηματοδότηση», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης σε πρωινή συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ. Συμπλήρωσε

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

12.2.202511:00

  Στην σημερινή τέταρτη κατά σειρά ψηφοφορία το όριο των απαιτούμενων ψήφων για την προεδρική εκλογή ήταν η πλειοψηφία 151 βουλευτών. Η Λούκα Κατσέλη (ΣΥΡΙΖΑ) συγκέντρωσε 29 ψήφους μετά την απόφαση της Νέας Αριστεράς να απόσχει από τη διαδικασία. 34

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

12.2.202510:53

  Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, η δόνηση ήταν μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Σημειώθηκε στις 10:29, με το επίκεντρό της να εντοπίζεται 17 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ανάφης. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Αττική.  

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

12.2.202510:44

  Βραβεία σε φοιτητές που διακρίθηκαν για τις εργασίες τους θα απονείμει απόψε ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της τελετής Βραβείων Ειρήνης και Συνεργασίας των Βαλκανικών Λαών μια πρωτοβουλία δωρεάς του Ινστιτούτου του. Ο κ Τσίπρας, θα εκφωνήσει ομιλία με

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

11.2.202521:51

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ιστορικού και εκ των κορυφαίων, Πανεπιστημίου, ο πρώην Πρωθυπουργός θα δώσει μια σειρά από διαλέξεις και θα συμμετάσχει σε συζητήσεις και εργαστήρια με καθηγητές, φοιτητές και ερευνητές, ενώ θα πραγματοποιήσει και συναντήσεις με

Rthess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

12.2.202511:00

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή