RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Φάμελλος: «Ο κ. Μητσοτάκης να σκεφτεί το παράδειγμα του Σέρβου Πρωθυπουργού» (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Comments are closed.

Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ / Φάμελλος: «Ο κ. Μητσοτάκης να σκεφτεί το παράδειγμα του Σέρβου Πρωθυπουργού» (VIDEO + ΦΩΤΟ)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

31/01/202520:32

Φάμελλος: «Ο κ. Μητσοτάκης να σκεφτεί το παράδειγμα του Σέρβου Πρωθυπουργού» (VIDEO + ΦΩΤΟ)

«Να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα συζήτηση στη Βουλή»

Φάμελλος: «Ο κ. Μητσοτάκης να σκεφτεί το παράδειγμα του Σέρβου Πρωθυπουργού» (VIDEO + ΦΩΤΟ)

 

Επίθεση στον Πρωθυπουργό για την τραγωδία των Τεμπων και για το γεγονός ότι καθυστερεί να εισάγει την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή εξαπέλυσε απο τη Θεσσαλονίκη ο Σωκρατης Φάμελλος λέγοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απολογηθεί και να σκεφτεί και το παράδειγμα του Σέρβου ομολόγου του».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «η κοινωνία έχει καταθέσει την απαίτηση για να υπάρχει διαφάνεια και δικαιοσύνη στο έγκλημα των Τεμπών. Ο κ. Μητσοτάκης καθυστερεί να δώσει απαντήσεις και κάθε μέρα που περνάει αποκαλύπτεται ότι είναι ο ίδιος υπεύθυνος για την συγκάλυψη του εγκλήματος. Εμείς οφείλουμε να ανταποκριθούμε σε αυτό που θέλει η κοινωνία».

Αναφερόμενος στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για συζήτηση προ ημερήσιας στη Βουλή και για πρόταση μομφής που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ να υπάρξει μετά την συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη και «τις νέες αποκαλύψεις» τόνισε ότι η ελληνική κοινωνία είναι δύσπιστη με τον κ. Μητσοτάκη σε όλα τα επίπεδα».

«Θα επιμείνουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Και όποτε αυτό γίνει εφικτό με πρόταση των δημοκρατικών κομμάτων θα συμμετέχουμε και θα το υποστηρίξουμε. Το ζητήσαμε από σήμερα γιατί πιστεύουμε ότι οι αποδείξεις υπάρχουν και οι όροι υπάρχουν και η άποψη της κοινωνίας υπάρχει» πρόσθεσε υποστηρίζοντας παράλληλα ότι ο Πρωθυπουργός καθυστερεί την συζήτηση στη Βουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ να επιμένει ότι πρέπει να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο Δέσποινα Κρητικού

Η Δέσποινα Κρητικού από το 1993 μέχρι σήμερα, έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, στην ΕΡΤ 3, στις εφημερίδες 4η Εξουσία, ΚΕΝΤΡΙ, FREE DAY, ΚΑΡΦΙΤΣΑ, στην TV 100, σε ειδησεογραφικά portals και σε γραφεία Τύπου ενώ έχει στο ενεργητικό της πολλές δημοσιογραφικές αποστολές εντός και εκτός Ελλάδας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

23.2.202513:15

Στις Ηνωμένες Πολιτείες μεταβαίνει ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης. Θα παραστεί στις συνεδριάσεις του ΟΗΕ για την Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή και θα πραγματοποιήσει υψηλού επιπέδου επαφές με τη νέα αμερικανική διοίκηση. Τον ρόλο της Ελλάδας ως μη μόνιμου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

23.2.202511:50

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα προσπαθήσει «να πάρει πίσω τα χρήματα» της βοήθειας που οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν χορηγήσει στην Ουκρανία από την έναρξη της ρωσικής εισβολής, καθώς συνεχίζονται οι συνομιλίες ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και το Κίεβο επί συμφωνίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

23.2.202510:50

Στην καθιερωμένη ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, με τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου, προχώρησε όπως κάθε Κυριακή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αναλυτικά η ανάρτηση του πρωθυπουργού Καλημέρα. Θα ξεκινήσω και αυτήν την ανασκόπηση με τις εξελίξεις που αφορούν

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

22.2.202519:10

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι εναπόκειται στην Ουκρανία να αποφασίσει για το αποδεκτό για αυτήν ειρηνευτικό πλαίσιο και ότι τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

22.2.202516:10

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Νέα Υόρκη στις 23-25 Φεβρουαρίου 2025. Στο πλαίσιο της θητείας της Ελλάδας ως μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη διετία 2025-2026, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Εξωτερικών θα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

22.2.202514:31

«Η παρέμβαση του λαού και της νεολαίας, με τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια της 26ης Ιανουαρίου στα οποία κάλεσε ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, τις κινητοποιήσεις μαθητών και φοιτητών και τις απεργιακές κινητοποιήσεις που ετοιμάζονται για την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, ακριβώς δύο

Rthess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

23.2.202513:15

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

23.2.202513:00

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή