RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Φειδίας Παναγιώτου: Ο Κύπριος youtuber που πάει στην Ευρωβουλή (VIDEO)

Comments are closed.

Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ / Φειδίας Παναγιώτου: Ο Κύπριος youtuber που πάει στην Ευρωβουλή (VIDEO)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

10/06/202419:30

Φειδίας Παναγιώτου: Ο Κύπριος youtuber που πάει στην Ευρωβουλή (VIDEO)

Αγκάλιασε τον Μασκ και επιβίωσε στη φύση με ένα μαχαίρι

Φειδίας Παναγιώτου: Ο Κύπριος youtuber που πάει στην Ευρωβουλή (VIDEO)

Γράφει ThessNews-DESK

 

Από το βράδυ της Κυριακής όλη η Ευρώπη μιλά για το πολιτικό παράδοξο που αποτελεί ο Κύπριος Youtuber και TikToker, Φειδίας Παναγιώτου, ο οποίος με 19,36% κατέκτησε την 3η θέση στις Ευρωεκλογές 2024 της Κύπρου και θα εκπροσωπήσει την χώρα του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ποιος είναι ο Φειδίας Παναγιώτου

Ο Φειδίας Παναγιώτου είναι 24 ετών και γιος κληρικού και είναι από την Λευκωσία. Δηλώνει Influencer και δραστηριοποιείται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, κυρίως στο YouTube και στο TikTok με στόχο να διαδώσει αγάπη όπως λέει χαρακτηριστικά στο βιογραφικό του. Έχει περίπου 2,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube και είχε δηλώσει ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική, αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί αν πάει στις Βρυξέλλες.

Το κανάλι του στο Youtube αποτελείται από βίντεο που έχουν αρκετή δόση «τρέλας». Το βίντεο με τις περισσότερες προβολές έχει τίτλο «Αγκάλιασα τους 100 κορυφαίους διάσημους παγκοσμίως», στο οποίο ο Φειδίας αγκαλιάζει παγκοσμίου φήμης ανθρώπους όπως ο Έλον Μασκ και ο Mr Beast. Άλλα βίντεο του έχουν να κάνουν extreme sports και ακραίες δοκιμασίες που θέτει ο ίδιος στον εαυτό του όπως να μείνει για 10 μέρες σε ένα αεροδρόμιο και να ταξιδέψει χωρίς χρήματα στην Ινδία και την Ιαπωνία.

Δείτε το αφιέρωμα που ετοίμασε το Στούντιο 4 για τον Φειδία Παναγιώτου.

 

Πως κατάφερε και εκλέχθηκε

Ο Φειδίας Παναγιώτου είναι ίσως η πιο τρανή απόδειξη της δύναμης που έχουν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και το Digital Marketing. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων του είναι νέοι, οι οποίοι έδειξαν την εμπιστοσύνη τους σε έναν νέο άνθρωπο που τους εκφράζει και πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο ίδιος δήλωσε πώς η εκλογή του είναι ιστορική στιγμή, αφού είναι ο πρώτος άνθρωπος από τον χώρο του που καταφέρνει κάτι τέτοιο και καλεί και άλλα άτομα του χώρου να ακολουθήσουν τα βήματά του στον χώρο της πολιτικής.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

12.12.202416:50

    Έφυγε από τη ζωή ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Μπαντουβάς, συνεργάτης του Σοφοκλή Βενιζέλου, του Νικήτα Βενιζέλου και του Ανδρέα Παπανδρέου. Σε ηλικία 90 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στην Αθήνα και η κηδεία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

12.12.202412:30

  Τον πρώην Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή θα υποδεχτεί στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης. Τελευταία φορά, που ο Κώστας Καραμανλής είχε επισκεφτεί το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ήταν τον Ιούλιο του 2023, οπότε και είχε συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.  

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

12.12.202407:24

Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η πορεία των μεγάλων έργων στην Μακεδονία και την Θράκη και άλλα θέματα που αφορούν στην περιοχή. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 7.15 αύριο το απόγευμα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

11.12.202419:40

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο την Κρήτη. Στις 12:30 ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα «Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή και Τοπική Ανάπτυξη. Συζητάμε, Αποφασίζουμε, Προχωράμε, Μαζί για το Ρέθυμνο», στο Σπίτι του

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

11.12.202416:57

  Το μήνυμα ότι οι τιμές σε βασικά είδη στο σούπερ μάρκετ έχουν σταματήσει να αυξάνονται, την ώρα, που οι μισθοί θα εξακολουθήσουν να ενισχύονται τα επόμενα χρόνια εξέπεμψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς σχετικώς σε τηλεδιάσκεψη που είχε νωρίτερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

11.12.202410:49

  «Οι πολλαπλές ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών κόστισαν στο ελληνικό κράτος πάνω από 38 δισ. Ευρώ. Όμως το χάσμα μεταξύ επιτοκίων καταθέσεων και δανείων είναι στην Ελλάδα πάνω από 5,21 μονάδες. Το ΠΑΣΟΚ φέρνει τροπολογία για έκτακτη φορολόγηση των κερδών των

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

12.12.202417:01

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή