Στη σύσκεψη που ακολούθησε υπό τον πρωθυπουργό, εκτός του ΥΠΟΙΚ Κωστή Χατζηδάκη, συμμετείχαν επίσης ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος, ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης, οι υφυπουργoί Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης και Θάνος Πετραλιάς, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης και ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.
“Είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία της οικονομίας, για τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης αλλά και για τη σταδιακή μετατροπή του μοντέλου της ελληνικής οικονομίας σε κάτι που θα είναι παραγωγικό” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
“Είμαστε πολύ αισιόδοξοι γιατί βασιζόμαστε στα γερά θεμέλια που τέθηκαν την προηγούμενη τετραετία” επισήμανε ο Κωστής Χατζηδάκης, από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Ο Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι “πριν από τις θερινές διακοπές της Βουλής θα ψηφιστεί το πρώτο νομοσχέδιο”. Στο νομοσχέδιο θα ενσωματωθούν οι εξαγγελίες για την περίοδο από το 2024.
Comments are closed.