Μέχρι τον Νοέμβριο αρχίζουν οι εργασίες για την Fly over, αποκάλυψε ο υφυπουργός υποδομών Νίκος Ταχιάος στο Ράδιο Θεσσαλόνικη ζητώντας τα έργα της Θεσσαλονίκης να μην γίνουν έρισμα στην προεκλογική περίοδο των εκλογών της Αυτοδιοίκησης.
Ο κ Ταχιάος τόνισε ότι στόχος είναι να μην μπλοκάρουν τα πάντα και για το λόγο αυτό για να ελαχιστοποιηθούν ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης έχει αναλάβει πρωτοβουλία για να συντονιστούν οι πάντες”. Ο υφυπουργός υποδομών ανέφερε ότι πρέπει να λαμβάνονται αποφάσεις σε ταχείς ρυθμούς.
Για το Μετρό δεν έδωσε ακριβή ημερομηνία παράδοσης απαντώντας σε ερώτηση του Χρήστου Νικολαίδη, τονίζοντας ότι “στα μέσα του 2024 θα πρέπει να παραδοθεί στην πόλη”. Οπως ανέφερε το θέμα της παράδοσης δεν ειναι κατασκευαστικό αλλά αφορά στο πότε θα τελειώσουν όλες οι δοκιμές για να μπει με ασφάλεια ο κόσμος μέσα» τονίζοντας ότι “στην βόλτα με τον κ Σταικούρα ήταν και εκπρόσωποι της εταρείας που αν και ακόμη δεν έχει αναλάβει είναι διατεθειμένη να τρέξει γρήγορα τους ελέγχους”.
Comments are closed.