Την πρώτη θέση σε σταυρούς κατέλαβε ο Γιώργος Αυτιάς στην ψηφοφορία των Ευρωεκλογών 2024, με 3.775 ψήφους.
Ο δημοσιογράφος και εκλεγμένος πλέον, Ευρωβουλευτής της ΝΔ ενημερώθηκε για την πρωτιά του σε σταυρούς στον αέρα της έκτακτης εκπομπής του ΣΚΑΙ για τις Ευρωεκλογές, με τον ίδιο να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του.
«Ευχαριστώ θερμά τους Έλληνες, ευχαριστώ την Ελλάδα για αυτό που έζησα. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο», είπε με τρεμάμενη φωνή ο Γιώργος Αυτιάς,.
Κοιτώντας στην κάμερα απευθύνθηκε στους τηλεθεατές είπε: «Ό,τι έκανα στη ζωή μου το οφείλω σε εσάς και ό,τι κάνω στο μέλλον το οφείλω σε εσάς.»
Μάλιστα, έδωσε μια υπόσχεση σε όσους τον στήριξαν: «Όλες οι οδηγίες που θα έρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα αναλύονται στην τηλεόραση και αν θέλει ο ΣΚΑΙ, με μεγάλη χαρά κάθε Σαββατοκύριακο να το κάνουμε μαζί 2-3 λεπτά».
Ο δημοσιογράφος κατέληξε λέγοντας: «Σπάσαμε τον πάγο απόψε, ευχαριστώ πολύ».
Comments are closed.