RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Έσπασαν το box office το ‘Αγχος, η Ζήλεια, η Ανία και η Νοσταλγία! (VIDEO)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Έσπασαν το box office το ‘Αγχος, η Ζήλεια, η Ανία και η Νοσταλγία! (VIDEO)

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

11/07/202422:00

Έσπασαν το box office το ‘Αγχος, η Ζήλεια, η Ανία και η Νοσταλγία! (VIDEO)

Έγινε η πρώτη ταινία του 2024 που μέσα σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες έφτασε το ορόσημο του 1 δισ. στο παγκόσμιο box office.

Disney
Φωτ. Disney

Γράφει RTHESS NEWSROOM

 

Είναι σίγουρο ότι όλα τα συναισθήματα στο κέντρο ελέγχου του «Inside Out 2» είναι ευτυχισμένα!

 

Σχεδόν ένα μήνα από την κυκλοφορία της, η πολυαναμενόμενη συνέχεια της βραβευμένης ταινίας κινουμένων σχεδίων «Inside Out» ξεπέρασε σε έσοδα το «Incredibles 2» και έγινε η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία της Pixar.

Το «Inside Out 2» έχει πλέον εισπράξεις 1,25 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ξεπερνώντας το παγκόσμιο ρεκόρ του «Incredibles 2», το οποίο είχε φτάσει τα 1,24 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το γεγονός αυτό την καθιστά επίσης την τέταρτη πιο κερδοφόρα ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών μετά το «Frozen» με 1,29 δισ. δολάρια, το «The Super Mario Bros. Movie» με 1,36 δισ. δολ. και το «Frozen II» με 1,45 δισ. δολάρια.

Το «Inside Out 2» ακολουθεί τη 13χρονη Ράιλι όπου η μετάβασή της από την παιδική ηλικία στην εφηβεία προκαλεί σοβαρές αναταραχές στο Κέντρο Ελέγχου του εγκεφάλου της.

Τα συναισθήματά της, Χαρά-Έιμι Πόλερ, Φόβος-Τόνι Χέιλ, Aηδία-Λίζα Λαπίρα, Θυμός-Λιούις Μπλακ και Λύπη-Φίλις Σμιθ, ξυπνούν μέσα στη νύχτα καθώς ένα συνεργείο κατεδάφισης διαλύει το κέντρο ελέγχου και εγκαθιστά μια νέα, πορτοκαλί κονσόλα που αποτελείται από νέα συναισθήματα, το ‘Αγχος-Μάγια Χοκ, τη Ζήλια-‘Αϊο Εντεμπίρι, την Ανία-Αντέλ Εξαρχόπουλος και τη Νοσταλγία-Paul Walter Hauser.

Επίσης το σίκουελ της Disney και της Pixar όχι μόνο κατάφερε να ξεπεράσει σε χρόνο ρεκόρ τις εισπράξεις της πρώτης ταινίας που κυκλοφόρησε το 2015, (859 εκατ. δολ. παγκοσμίως) αλλά έγινε η πρώτη ταινία του 2024 που μέσα σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες από την κυκλοφορία της που έφτασε στο ορόσημο του 1 δισ. στο παγκόσμιο box office.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο RTHESS NEWSROOM

Η συντακτική ομάδα του Rthess.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

28.4.202512:23

  Ο Χρήστος Μάστορας, ο πολυτάλαντος frontman του no1 ελληνικού συγκροτήματος τα τελευταία 10 χρόνια, αναφέρει: «όταν ήμουν πιτσιρικάς, ντρεπόμουν να πάω μέχρι το περίπτερο να πάρω τσιγάρα στον πατέρα μου. Έστελνα τον κολλητό μου να μου πάρει κάτι να

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

27.4.202515:51

Το συγκλονιστικό Ταφικό Έθιμο αναβίωσε σήμερα, Κυριακή του Θωμά, στα Κοιμητήρια της Καλαμαριάς η Αδελφότητα Κρωμναίων, τιμώντας τους νεκρούς με λύρες και νταούλια, παραδοσιακούς χορούς του Πόντου και τραγούδια, και με ένα μεγάλο τραπέζι. Το Ταφικό Έθιμο, που η Αδελφότητα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

26.4.202509:54

  Η γιορτή των λουλουδιών επιστρέφει στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ. Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 11 Μαΐου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν χρώματα, αρώματα και να επιλέξουν ανάμεσα το ιδανικό φυτό για την διακόσμηση του προσωπικού τους

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

25.4.202513:21

  Το Wyrd είναι ένα σύγχρονο ελληνικό-φολκ EP με ήχο ροκ-ανατολίτικο, ψυχεδελικό, εμπνευσμένο από τους κλασικούς δίσκους των 70s, της Τουρκίας και της Μέσης Ανατολής. Τραγούδια του Αντώνη Απέργη, ένα παλιό αγαπημένο λαϊκό και μια αραβική έκπληξη, φτιαγμένα με ήχο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

25.4.202512:38

  Η Γιορτή Σπόρων, είναι η ετήσια κεντρική εκδήλωση του Πελίτι για τις παραδοσιακές ποικιλίες σπόρων και για τα 30 χρόνια Πελίτι (1995-2025).     Ο ιδρυτής του Πελίτι Παναγιώτης Σαϊνατούδης, μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 και τον Στέφανο Διαμαντόπουλο.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

25.4.202511:52

  Κάποιες φωνές δεν είναι απλώς ήχος. Είναι συναίσθημα, είναι μνήμη, μια γέφυρα που ενώνει το γήινο με το θείο. Η φωνή του π. Νικόδημου Καβαρνού είναι μια τέτοια φωνή. Μια φωνή που δεν ακούς απλώς, αλλά νιώθεις. Που σε

Rthess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή