RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Κατερίνα Λιόλιου – «Το Δικό Μου DNΑ»: Το νέο της album κυκλοφορεί!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κατερίνα Λιόλιου – «Το Δικό Μου DNΑ»: Το νέο της album κυκλοφορεί!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

23/04/202512:01

Κατερίνα Λιόλιου – «Το Δικό Μου DNΑ»: Το νέο της album κυκλοφορεί!

Η Κατερίνα Λιόλιου, η πιο ολοκληρωμένη ερμηνεύτρια της γενιάς της, συνεχίζει τις μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες με το νέο της album που είναι γεμάτο με το δικό της μουσικό DNA!

Κατερίνα Λιόλιου – «Το Δικό Μου DNΑ»: Το νέο της album κυκλοφορεί!

 

«Το Δικό Μου DNA», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, αποτελείται από 14 μοναδικά τραγούδια που έγραψαν εμπνευσμένοι και επιτυχημένοι δημιουργοί, δημιουργώντας ένα πολυσυλλεκτικό album με τη ξεχωριστή «σφραγίδα» της Κατερίνας Λιόλιου.

Το tracklist περιλαμβάνει τα ήδη κυκλοφορημένα mega hits «Το ‘Βαλε» και «Με ‘Γεια Σου», καθώς και 12 ολοκαίνουργια κομμάτια, μεταξύ των οποίων τα «Για Την Επόμενη», «Τα Φιλιά Μου», «Το Δικό Μου DNA», «Γκρεμίστε», «Δοκιμαστήριο» και «Φίλα Με Κι Ό,τι Γίνει», τα οποία έχουν ήδη αγαπηθεί μέσα από τις live εμφανίσεις της Κατερίνας Λιόλιου και έχουν γίνει super viral στο TikTok εδώ και μερικές εβδομάδες μετρώντας δεκάδες χιλιάδες video creations και εκατομμύρια προβολές.

 

 

Η Κατερίνα Λιόλιου αναφέρει για το νέο album: «Να ‘μαστε λοιπόν, ξανά εδώ μαζί! Πιο ώριμοι, πιο γεμάτοι, πιο ολοκληρωμένοι αλλά με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και λαχτάρα για το καινούριο. Το δεύτερο μου άλμπουμ είναι γεγονός… «Το Δικό μου DNA»! Μοιράζομαι μαζί σας την αλήθεια μου, σας παραχωρώ ακόμη ένα κομμάτι μου… Αυτή είναι η ταυτότητα της ψυχής μου! Πορευόμαστε ενωμένοι και νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη! Ελπίζω να το αγαπήσετε όσο και εγώ!».

«Το Δικό Μου DNA», που έρχεται μετά το πλατινένιο album «1994», είναι τώρα διαθέσιμο στις streaming υπηρεσίες, ενώ σε λίγες ημέρες τα τραγούδια του θα «ανέβουν» και στο YouTube. Επίσης, σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε μορφή CD στα φυσικά καταστήματα.

Την ίδια ώρα, η Κατερίνα Λιόλιου συνεχίζει να βιώνει τη διάχυτη αγάπη του κόσμου και να συναρπάζει επί σκηνής, καθώς οι live εμφανίσεις της στο «Romeo», που ξεκίνησαν στις 4 Απριλίου με μία εντυπωσιακή πρεμιέρα, σημειώνουν απανωτά sold out κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο Χρίστος Καλτσάς

Site administrator at rthess.gr - Radio producer at Radio Thessaloniki 94,5 - DeeJay

/ Δείτε ακόμα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

7.5.202513:09

  Με χαμόγελα, δημιουργία και… ανακύκλωση, γέμισε το πρωί της Τετάρτης 7 Μαΐου η πλατεία Παραμάνα στη Θέρμη, στο πλαίσιο μίας ξεχωριστής δράσης που στόχο είχε να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά για την αξία της προστασίας του περιβάλλοντος.     Οι

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

6.5.202520:53

  Υπάρχουν απογεύματα που απλώς περνούν. Κι άλλα, που τα παίρνει η μουσική και τα κάνει ανάμνηση. Στο στούντιο του Ράδιο Θεσσαλονίκη, ένα τέτοιο απόγευμα πήρε σάρκα και οστά, χάρη σε τρεις σπουδαίους ανθρώπους που κουβαλούν ήχους, λέξεις και αλήθειες.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

6.5.202519:29

    Ο καθηγητής Γιάννης Αρβανιτάκης μιλά στην Πέτρα Καρυώτη και την εκπομπή «Μαζί για όλα» για τη μαθητική ομάδα LIFOR, τον διαγωνισμό  Generation Next και τη δύναμη της τεχνολογίας στην εκπαίδευση. Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται εργαλείο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

6.5.202514:46

  Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων, τη μητρότητα και την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας, την Κυριακή 18 Μαΐου 2025, το Πρότυπο Παιδικό Κέντρο Νηπιακός Κήπος ανοίγει τις πόρτες του για μια ανοιχτή εκδήλωση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του,

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

6.5.202513:37

  «Ειλικρινά, δεν πιστεύω ότι έκανα πάρα πολύ σπουδαία πράγματα στην καριέρα μου. Για ένα πράγμα όμως σας διαβεβαιώ. Στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί.» – Θανάσης Βέγγος Όταν ο Θανάσης Πέτρου, εικονογράφος που του ζητήθηκε να σχεδιάσει

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

6.5.202512:18

  Ο Σταύρος Ανδρεάδης, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος Θεοφανώ, δήλωσε: «Το φετινό βραβείο επικεντρώνεται στον θεμελιώδη ρόλο της πολιτιστικής κληρονομιάς σε όλη την Ευρώπη: ζούμε σε εποχή αναταραχών, σε μια εποχή που χρειαζόμαστε επειγόντως να εμβαθύνουμε στη διατήρηση

Rthess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή