Αυστηρό μήνυμα προς την Άγκυρα να εγκαταλείψει τις ανιστόρητες διεκδικήσεις έστειλε από τη Λευκωσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συναντήθηκε με τον Κύπριο πρόεδρο.
Το Κυπριακό θα είναι πάντα στο τραπέζι των ευρωτουρκικών, διαμηνύει ο Μητσοτάκης
Ο Νικος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε ότι η Κύπρος αναλαμβάνει το κόστος αναδάσωσης στη Ρόδο μετα την καταστροφική πυρκαγιά .
1470 πυρκαγιές καταγράφηκαν τον Ιούλιο σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια στην Ερτ /
Οι δέκα δοομασαν τις αντοχές μας Προανήγγειλε αλλαγη στο νόμο για τους εμπριστές με πρόστιμα με αυστηρότερες ποινές και δεκαπλασιασμό των προστίμων ανάλογα
Στον ανακριτή σήμερα 3 συλληφθέντες για εμπρησμούς σε Τζουμέρκα, Ηλεία και Δήλεσι Βοιωτίας, ελεύθερος αφέθηκε με εντολή εισαγγελέα ένας 78χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Μεσσηνία.
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα στη μισή επικράτεια.
Ανάμεσα στις περιοχές Θεσσαλονίκη Χαλκιδική Καβάλα και Μαγνησία
Σήμερα αναμένεται το πόρισμα της ΕΔΕ για τις εκρήξεις πυρομαχικών στην 111 Πτέρυγα Μάχης της Νέας Αγχιάλου στην πυρκαγιά της 27ης Ιουλίου
Θα δώσει απαντήσεις
Συνεχίζονται οι επιθεωρήσεις σε υπηρεσίες, μονάδες και συγκροτήματα των Ενόπλων Δυνάμεων, για τα μέτρα Ασφάλειας και Πυρασφάλειας.
έντονη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τη φωτογραφία του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά μπροστά σε διαβαθμισμένους χάρτες.
“Κατάφερε να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες με απόρρητους στρατιωτικούς χάρτες ενώ κατονόμασε όλες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις που επιθεώρησε” λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.
” Σε τέτοια θέματα δεν χωρούν φθηνή επικοινωνία και επικίνδυνοι ερασιτεχνισμοί”, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα συναντηθεί σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.
Από σήμερα μέχρι και τις 11 Αυγούστου η υποβολή δηλώσεων αναστολής συμβάσεων εργασίας για τον Ιούλιο για επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.
Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την αποζημίωση ειδικού σκοπού 534 ευρώ σε εργαζόμενους στις πυρόπληκτες επιχειρήσεις.
Υπόθεση τύπου «Καρουζέλ» ερευνα η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος. Στήθηκε μέσω συστημικής Τράπεζας στην Αργυρούπολη στην ΑΘήνα
Ο διευθυντής του υποκαταστήματος της Τράπεζας απομακρύνθηκε ενώ εμπλέκονται ένας επιχειρηματίας ως ιθύνων νους και δυο λογιστικά γραφεία σε Νεα Ιωνία και Πειραία. Εστηναν εταιρείες “μαϊμού”, μεθόδευαν την έκδοση εικονικών τιμολογίων και προμηθεύονταν μπλοκ επιταγών από την επίμαχη Τράπεζα. Αναζητούνται οι παραλήπτες. Σε δεκάδες εκατομμύρια ευρω οι απώλειες για το δημόσιο…
Σοκ και φρίκη στην Αυστραλία Εργαζόμενος σε παιδικό σταθμό κακοποίησε σεξουαλικά 91 παιδιά . Αποκαλύφθηκε μέσω «dark web»
Οι επιθέσεις διαπράχθηκαν σε δέκα διαφορετικούς παιδικούς σταθμούς από το 2007 ως το 2022.
Comments are closed.