Προφυλακίστηκε η 37χρονη για τη δολοφονία του 6 μηνών βρέφους της στη Βέροια.
Της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση’
Η ίδια φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία.
Μεταξύ άλλων ο πατέρας και ο δικηγόρος του δήλωσαν
Διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει το 4χρονο αγόρι από τα Μέγαρα που κακοποιήθηκε από τον πατριό του.
Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται και τα υπόλοιπα τρία αδέλφια του 4χρονου παιδιού, ενώ στο πλευρό τους βρίσκεται η μητέρα τους.
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.
Την πόρτα του ανακριτή θα περάσουν αύριο οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της σαρανταενός ετών Γεωργία στη Θεσσαλονίκη.
Μπαλάκι οι ευθυνές μεταξύ τους.
Άλμα στο 3,5% για τον πληθωρισμό τον Δεκέμβριο.
Φωτιά πήρε η τιμή του ελαιολάδου καταγράφοντας άνοδο 58%.
Στπ 15% για τα φρούτα και στο 14% για τα λαχανικά.
Νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο Αντιστράτηγος Δημήτρης Χούπης με απόφαση του ΚΥΣΕΑ που συνεδρίασε σήμερα υπό τον Πρωθυπουργό.
Διχάζει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών
“Καλοδεχόυμενη η ψήφος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ” δήλωσε ο κυβενητικός εκπρόσωπος.
Λέμε στον ελληνικό λαό να ψηφίζει και στους βουλευτές να απέχουν; διερωτήθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς
Δεν θα ψηφίσει το ν/σ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Γκιουλέκας που μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.
Υπέρ του γάμου των ομόφυλων κατά της τεκνοθεσίας τάχθηκε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης στο Open.
Κομματική πειθαρχία στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν το ήξερε ο διευθυντής της Κ.Ο του κόμματος Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος μιλώντας στο Kontra δεν έκρυψε τη δυσφορία του.
Το ΠΑΣΟΚ δεν θα βάλει κομματική πειθαρχία για το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια τόνισε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Αθανάσιος Γκλαβίνας.
Συνεχίζεται το θρίλερ με την κατάληψη από το Ιράν του πλοίου στον κόλπο του Ομάν.
Την βοήθεια της κυβέρνησης των ΗΠΑ προκειμένου να ανακτήσει τον έλεγχό του ζήτησε επίσημα η πλοιοκτήτρια εταιρεία.
Comments are closed.