Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο Σέιχ Σου.
Ξέσπασε γύρω στις 10:00 το βράδυ, κάτω από τον Περιφερειακό στο ύψος του Αγίου Παύλου. Η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και κάηκαν μόλις 50 τ.μ με ξερά χόρτα.
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στη Χαλκδική
Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές του δήμου Αριστοτέλη.
… Στο νοσοκομείο εξακολουθούν να νοσηλεύονται τα δύο αδερφάκια ηλικίας 10 και 12 ετών θύματα που χθεσινού τροχαίου στην Εγνατία Οδό, στον κάθετο άξονα Θεσσαλονίκης – Σερρών.
Ο 12χρονος τραυματίστηκε σοβαρά. Ο αδερφός του είναι σε καλή κατάσταση. Νεκροί οι γονείς τους, 45 ετών ο πατέρας και 48 η μητέρα, όλοι τους από Ρουμανία.
Το αυτοκίνητό τους κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη όταν υπό αδιεκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με το φορτηγό, το οποίο, κατά πληροφορίες προπορευόταν του ΙΧ.
… Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στα γήπεδα και καμπάνια στα ΜΜΕ- Το σχέδιο της κυβέρνησης για «να σπάσει ο κύκλος» της οπαδικής βίας
Τα μέτρα ανακοίνωσε χθες ο Πρωθυπουργός μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της UEFA.
Αναμένεται λουκέτο στις λέσχες οργανωμένων οπαδών, έλεγχος της αστυνομίας στις θύρες που δημιουργούν προβλήματα, ολοκληρωμένο σύστημα με κάμερες στα γήπεδα και ενδεχόμενο παρατηρητηριο βίας
Το ύστατο μέτρο εφόσον χρειαστεί θα είναι ο αποκλεισμός ευρωπαϊκών ομάδων από ευρωπαϊκές διοργανώσεις
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέστησε σαφές ότι η ελληνική δικαιοσύνη δε δέχεται υποδείξεις ακόμα και από επίσημες άστοχες φωνές”.
Ο πρόεδρος της UEFA χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τους χούλιγκαν κάνοντας λόγο για “καρκίνο του ποδοσφαίρου”.
“Κατώτερος των περιστάσεων ο κ. Μητσοτάκης, διογκώνει το αίσθημα ανασφάλειας της κοινωνίας” σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.
… Διπλάσιο του στόχου το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού στο επτάμηνο του έτους,
Διαμορφώθηκε σε 3,555 δισ. ευρώ. Τα καθαρά έσοδα ανήλθαν στα 37,14 δισ. ευρώ
… Σε ισχύ από αναμένεται να τεθεί από σήμερα σε λειτουργία το σύστημα τηλεδιοίκησης στην Λάρισα από την Τιθορέα μέχρι την Θεσσαλονίκη και τον Προμαχώνα.
Θα παρέχει απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο και θα επιτρέπει την παρέμβαση με απομακρυσμένους χειρισμούς.
“Τέλη Σεπτεμβρίου στην κυκλοφορία το τελευταίο τμήμα σηματοδότησης, Οινόη – Τιθορέα” σύμφωνα με τον Χρήστο Σταϊκούρα.
… Το Βρετανικό Μουσείο αποκάλυψε χθες την «εξαιρετικά ασυνήθιστη» όπως ανέφερε κλοπή αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένων κοσμημάτων και ημιπολύτιμων λίθων που χρονολογούνται από τον 15ο αιώνα π.Χ..
Απολύθηκε ένας υπάλληλος που θεωρείται υπεύθυνος. Σύμφωνα με το μουσείο, διαπιστώθηκε πως αντικείμενα συλλογής είχαν «εξαφανιστεί, κλαπεί ή υποστεί φθορές».
«Το Μουσείο ζητά συγγνώμη για αυτό που συνέβη», δήλωσε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου.
Διαβεβαίωσε πως προτεραιότητα είναι η ανάκτηση των κλοπιμαίων και η διασφάλιση πως δεν θα επαναληφθεί ανάλογο περιστατικό στο μέλλον.
Comments are closed.