Συνεχίζεται το σφυροκόπημα στη Λωρίδα της Γάζας με τη χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ να αποτελεί θέμα χρόνου.
Από τις 7 Οκτωβρίου, έχουν χάσει τη ζωή τους 4.741 Παλαιστίνιοι σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της Γάζας.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου μεταξύ των ανθρώπων που σκοτώθηκαν τις τελευταίες ώρες, περιλαμβάνονται και 117 παιδιά.
Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, τόνισε ότι ο αριθμός των ανθρώπων που κρατούνται αιχμάλωτοι ανέρχεται σε 212.
Νέα προειδοποίηση Νετανιάχου στη Χεζμπολάχ
“Αν μπείτε στον πόλεμο, ο Λίβανος θα καταστραφεί” τόνισε κατηγορηματικά.
Παράλληλα, το Ισραήλ απηύθυνε επείγουσα προειδοποίηση προς τους κατοίκους της Γάζας να μετακινηθούν προς το νότιο τμήμα του θύλακα.
Αν δεν το πράξουν θα θεωρηθούν τρομοκράτες.
Ένα δεύτερο κομβόι με φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας εισήλθε σήμερα στο συνοριακό πέρασμα της Ράφα.
Πρόκειται για 17 φορτηγά.
Η αναβάθμιση της Ελλάδας από την Standard & Poors σε επενδυτική βαθμίδα, πρωταγωνίστησε στον κυριακάτικο απολογισμό του Πρωθυπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με βίντεο στο TikTok προανήγγειλε 6.500 προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών το 2024.
Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε το όραμά του για την Ελλάδα σε ομιλία του στη Νέα Υόρκη.
“Να αναδειχτεί το ΠΑΣΟΚ νικηφόρα δύναμη στις ευρωεκλογές” ζήτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ομιλία του στα Ιωάννινα.
Παράταση του πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου εξετάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στη σκια του μεσανατολικού.
Στην Αθήνα συνεδριάζει την Πέμπτη το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Για πρώτη φορά μετά από 15 μήνες η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν αναμένεται να αυξήσει τα επιτόκια.
Στις 9 Νοεμβρίου, αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων του Youth Pass.
Αφορά στην οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ σε 200.000 νέους 18 και 19 ετών.
Comments are closed.