Σφίγγει ο ισραηλινός κλοιός γύρω από τη Γάζα.
Ισραηλινά τανκς εισέβαλαν στα περίχωρα της πόλης.
Έχει αποκλειστεί ο οδικός άξονας που συνδέει τον βορρά με τον νότο.
52.000 έγκυοι και 36.000 μωρά πίνουν μολυσμένο ή αλμυρό νερό στην Γάζα, σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Οι μονάδες αφαλάτωσης είναι εκτός λειτουργίας λόγω της έλλειψης καυσίμων.
Νέα μέτρα για όσους χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ρεύμα για να ζεσταθούν αναμένεται να ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Χρηματικό μπόνους σε όσους καταγγέλλουν μαϊμού αποδείξεις.
To ποσό της ανταμοιβής θα σχετίζεται με το ύψος της μαϊμού απόδειξης.
Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για την πάταξη της φοροδιαφυγής παρουσιάστηκε σήμερα σπό τον Υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη.
Συνεδριάζει αύριο η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά το μπαράζ διαγραφών.
Στις 18:00 το απόγευμα η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη.
Την Τετάρτη, στις 10 το πρωί, στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη.
Στις 11 αύριο το πρωί θα συνεδριάσει στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού το Υπουργικό Συμβούλιο.
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 9 οπαδών του Άρη.
Συνελήφθησαν για τη συμπλοκή που έγινε με οπαδούς του ΠΑΟΚ στη συμβολή των οδών Βούλγαρη με Καραμανλή, το μεσημέρι της Κυριακής.
Οι υπόλοιποι 3 οπαδοί του ΠΑΟΚ παραπέμφθηκαν για πλημμέλημα.
Οι οπαδοί ξεκίνησαν με μηχανάκια από τη Μίκρα… ..
“Έπρεπε να αποτρέψουν μία πιθανή συνάντηση των οπαδών των δύο ομάδων”, δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Θεόδωρος Τσαϊρίδης, πρόεδρος των αστυνομικών Θεσσαλονίκης.
“Καμία σύλληψη δεν έγινε μέχρι στιγμής για την επίθεση εναντίον 35χρονου εξω από νυχτερινό κέντρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Κυριακής.
“Χτυπούσαν σε ζωτικά σημεία” δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος του 35χρονου κ. Καραγιάννης.
Προφυλακίστηκε ο 69χρονος που κατηγορείται για τον στραγγαλισμό της κόρης του στις Συκιές της Θεσσαλονίκης.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να δήλωσε πως σκότωσε την 42χρονη επειδή δεν άντεχε να τη βλέπει να ταλαιπωρείται, καθώς έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.
Από 1 Νοεμβρίου οι δύο νέες λεωφορειακές γραμμές για τη μείωση των επιπτώσεων κατασκευής του Flyover.
Οι γραμμές θα λειτουργούν από την ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε. τις ώρες αιχμής από 7:00 το πρωί μέχρι 17:00 το απόγευμα.
Comments are closed.