Να στείλουν μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης πριν στείλουν το πολιτικό τους μήνυμα στην κάλπη των ευρωεκλογών προτρέπει δημότες και κατοίκους ο δήμος Νεάπολης-Συκεών καλώντας τους να λάβουν μέρος στην εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας που αρχίζει στις 8 Ιουνίου.
«Η προσφορά που γίνεται συνήθεια!»
Σε συνεργασία με τα νοσοκομεία Άγιος Παύλος, ΑΧΕΠΑ, Θεαγένειο, Ιπποκράτειο και Γ. Παπανικολάου έχει φροντίσει ώστε κινητά τους συνεργεία να βρίσκονται από το Σάββατο 8 έως το Σάββατο 15 Ιουνίου στα Πεύκα, τις Συκιές, τη Νεάπολη και τον Άγιο Παύλο για την αιμοληψία.
Παράλληλα, εξειδικευμένα στελέχη φορέων, αλλά και των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου, θα ενημερώνουν τους προσερχόμενους αιμοδότες για τη διαδικασία και την ανάγκη να γίνουν δότες μυελού των οστών, αιμοπεταλίων, βλαστοκυττάρων, όπως και δωρητές και δωρήτριες οργάνων σώματος.
Το πρόγραμμα
Σάββατο 8/6
9 π.μ.-2 μ.μ.
Δημοτικό Κατάστημα Πεύκων (Ειρήνης 19)
Κυριακή 9/6
8 π.μ.-2 μ.μ.
Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (Στρ. Σαράφη 1)
Δευτέρα 10/6
10 π.μ.- 8 μ.μ.
Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών
Τρίτη 11/6
10 π.μ.- 8 μ.μ.
Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών
Τετάρτη 12/6
10 π.μ.- 8 μ.μ.
Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών
Πέμπτη 13/6
10 π.μ.- 8 μ.μ.
Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125)
& 9 π.μ.- 2 μ.μ.
Δημοτικό Γυμναστήριο Αγίου Παύλου (Ανθέων 14)
Παρασκευή 14/6
10 π.μ.- 8 μ.μ.
Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης
Σάββατο 15/6
9 π.μ.- 2 μ.μ.
Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης
Οι εθελοντές καλούνται για τη δική τους διευκόλυνση να δηλώσουν συμμετοχή και να κλείσουν ραντεβού στα : 2313 313 117 & 151 & 154
Συγκέντρωση φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο
Όπως κάθε φορά, καθ’ όλη τη διάρκεια της Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα συγκεντρώνονται φάρμακα, κυρίως παυσίπονα και αντιβιοτικά, για παιδιά και ενήλικες, με σκοπό την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων του Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου Νεάπολης-Συκεών. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι πέρα από το έντυπο ενημερωτικό υλικό που έχει κυκλοφορήσει και διανέμει, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών προχώρησε και στη δημιουργία βίντεο το οποίο μεταδίδεται ραδιοτηλεοπτικά και έχει αναρτηθεί στη σελίδα του στο YouTube εδώ για ελεύθερη χρήση από ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου το κάλεσμα για συμμετοχή να φτάσει σε όσο γίνεται περισσότερους αποδέκτες.
Comments are closed.