Το bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Απριλίου σε έναν από τους πιο δημιουργικούς και ιστορικούς χώρους της πόλης, στο Ύψιλον από το Humanity Greece & την Νικόλ Παναγιώτου.
Μέσα σε ένα all day party στο χώρο του Ύψιλον, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου η Νικόλ Παναγιώτου, μια από τις πιο γνωστές ενδυματολόγους της χώρας, προσφέρει pre-owned ρούχα και είδη για την ενίσχυση του έργου της ανθρωπιστικής οργάνωσης, Humanity Greece.
Επώνυμα κομμάτια που θα έχεις την ευκαιρία να αγοράσεις από 5 έως 30€ ενισχύοντας έτσι πανελλαδικά, γυναίκες επιζήσασες έμφυλης ή ενδοοικογενειακής βίας οι οποίες ζουν μαζί με τα παιδιά τους, θα είναι διαθέσιμα σε ένα boho σκηνικό ενώ θα βρεις εκθέματα από Ελληνίδες & Έλληνες illustrators και καλλιτέχνες στα πλαίσια της Έκθεσης #NotAlone για την Εκστρατεία Πρόληψης & Καταπολέμησης της Έμφυλης Βίας #Not Alone by ART HUB Athens και την ομάδα SHE-Society for Help & Empowerment.
Που και Πότε γίνεται το Bazaar:
- Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Απριλίου 2024,
- Ωράριο Λειτουργίας: 12:00 – 20:00,
- Τοποθεσία: ΥΨΙΛΟΝ | Εδέσσης 5, Θεσσαλονίκη 546 25,
- Είσοδος Ελεύθερη.
Comments are closed.