RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Με leasing 164 λεωφορεία του ΟΑΣΘ για δυόμιση χρόνια!

Comments are closed.

Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Με leasing 164 λεωφορεία του ΟΑΣΘ για δυόμιση χρόνια!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

11/06/202413:51

Με leasing 164 λεωφορεία του ΟΑΣΘ για δυόμιση χρόνια!

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, τα νεότερα λεωφορεία που θα χρονομισθώσει ο ΟΑΣΘ, θα βρίσκονται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης από την 1η Ιανουαρίου του 2025.

Intime
Φωτ. Intime

Γράφει ThessNews-DESK

 

Ένα ακόμα σημαντικότατο βήμα για την ανανέωση του στόλου του, που θα σημάνει την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τους επιβάτες, κάνει ο ΟΑΣΘ. Σήμερα υποβλήθηκε για δημοσίευση στην επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης η προκήρυξη για τον Δημόσιο Διεθνή Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για τη χρονομίσθωση 164 λεωφορείων, για 30 μήνες.

 

 

Το αντικείμενο του διαγωνισμού αφορά στην παροχή προς τον ΟΑΣΘ υπηρεσιών μίσθωσης και συντήρησης αστικών συμβατικών πετρελαιοκίνητων λεωφορείων 18 μέτρων, 12 μέτρων και μικρότερων, καινούριων ή μεταχειρισμένων, κατηγορίας Euro 5 ή Euro 6.

«Προχωράμε στον διαγωνισμό αυτόν προκειμένου, μετά από την ένταξη των 110 καινούριων ηλεκτρικών λεωφορείων στον στόλο του ΟΑΣΘ, να ανανεώσουμε συνολικά τον στόλο μας», δηλώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Κώστας Ταγγίρης

Όπως εξηγεί, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών πρόκειται να προχωρήσει σε διαγωνισμό για την προμήθεια 750 καινούριων αντιρρυπαντικών λεωφορείων, εκ των οποίων τα 225 προορίζονται για τον ΟΑΣΘ. Έτσι ο Οργανισμός, στο τέλος αυτής της διαδικασίας, θα διαθέτει έναν ολοκαίνουριο στόλο, σε ποσοστό άνω του 95%. Ωστόσο, μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και να φθάσουν τα λεωφορεία στον ΟΑΣΘ, θα απαιτηθούν περί τα δύο με τρία έτη.

«Στο μεσοδιάστημα προχωράμε σε leasing λεωφορείων τα οποία θα είναι νεότερα από αυτά που δρομολογούμε σήμερα, προκειμένου να αναβαθμίσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες που παρέχουμε προς τους επιβάτες», τονίζει ο κ. Ταγγίρης.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, τα νεότερα λεωφορεία που θα χρονομισθώσει ο ΟΑΣΘ, θα βρίσκονται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης από την 1η Ιανουαρίου του 2025.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

7.1.202518:48

Ο εναρκτήριος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Rally-Raid της FIA 2025 (W2RC), που διεξάγεται από τις 3 έως τις 17 Ιανουαρίου, αποτελεί μία δοκιμασία χωρίς προηγούμενο για οδηγούς και οχήματα. Με διαδρομές πάνω από αμμόλοφους και βραχώδη εδάφη, από τα δυτικά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28.12.202414:22

      Στιγμιότυπα αγοράς σε οικογενειακές επιχειρήσεις προετοιμασίες για την πρωτοχρονιά με καλούδια κάθε λογής . Κώστας και Παναγιώτης Ναούμ:  Καλές Γιορτές    Το ζαχαροπλαστείο “Νάουμ” αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά και αγαπημένα σημεία γαστρονομικής απόλαυσης στη Θεσσαλονίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή