ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ
Παιχνίδι..μυστηρίου διεξάγεται στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με εκπροσώπους το Mind Trap, το Brain game, το Great escape, το Escape 1107, το Locked, το Escape Rooms, το The cue, τα Stategy games και το Add Art, ενώ φέτος συμμετέχει και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που θα προβάλει στο πλαίσιο του Mysticon ταινίες Μυστηρίου και τρόμου στο Ολύμπιον.
Το thessnews.gr βρέθηκε στο γνωστό παιχνίδι μυαλού «Mind Trap» και ρώτησε την υπεύθυνη social media Μάρθα Οστιάνη τι είναι αυτό που τραβάει τον κόσμο στα παιχνίδια μυστηρίου. «Οφείλεται κυρίως ότι τα σενάρια είναι βασισμένα σε γνωστές ταινίες μυστηρίου και τρόμου και ο κόσμος, θέλει να μπει στη διαδικασία να δοκιμάσει αυτό το..μυστήριο και να το λύσει!».
Ο κόσμος μπορεί να ζήσει αληθινές εμπειρίες από τις ταινίες Seven, Jumanji, Silent Hill, δοκιμάζοντας έτσι τα όρια τους! Βέβαια, για τους..λιγότερο τολμηρούς, σε περίπτωση πανικού υπάρχει το ειδικό κουμπί Panic Button όπου και αποχωρούν από το παιχνίδι.
Φέτος είναι η 2η συμμετοχή του Mysticon στο πλαίσιο της ΔΕΘ, ενώ πέρσι οι συμμετοχές είχαν ξεπεράσει τις 5.000! Το εισιτήριο στο φεστιβάλ κοστίζει 5 ευρώ την μέρα και περιλαμβάνει όλες τις δράσεις, τα παιχνίδια και τις προβολές των ταινιών.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.