Ποδηλατοδρομος-πατινόδρομος περνά μπροστά από στάση λεωφορείου, πάνω σε πεζοδρόμιο, κάτι το οποίο όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω θέτει σε κίνδυνο και πεζούς και ποδηλάτες.
Πρόκειται για τη στάση «Διοικητικά Δικαστήρια» που βρίσκεται απέναντι από το πάρκινγκ και δίπλα στα Δικαστήρια.
Από αυτή τη στάση διέρχονται 7 γραμμές του ΟΑΣΘ, που σημαίνει πως αρκετοί πολίτες επιβιβάζονται και αποβιβάζονται καθημερινά.
Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;
Διαβάστε όλα τα
τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιάννα Δημηνά
Παράτησε την Νομική για τη Νέα Υόρκη, φλέρταρε με ραδιόφωνα και εφημερίδες αλλά αγάπησε τα περιοδικά, πήρε συνέντευξη από την Cicciolina έως την Hilary Clinton, αποτύπωσε τη χρυσή εποχή της πόλης στο Close Up, θέλει να γράψει ή βιβλίο ή σενάριο για ταινία, συλλέγει μολύβια και επαναλαμβάνει σαν μάντρα το "δεν υπάρχει χαρά" έως εκνευρισμού-των άλλων!
Comments are closed.