RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Πολύνεκρο τροχαίο στα Χανιά: Στους τρεις οι νεκροί – Νεαρά σε ηλικία τα θύματα

Comments are closed.

Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Πολύνεκρο τροχαίο στα Χανιά: Στους τρεις οι νεκροί – Νεαρά σε ηλικία τα θύματα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17/08/202415:00

Πολύνεκρο τροχαίο στα Χανιά: Στους τρεις οι νεκροί – Νεαρά σε ηλικία τα θύματα

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μια 22χρονη, η οποία νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Πολύνεκρο τροχαίο στα Χανιά: Στους τρεις οι νεκροί – Νεαρά σε ηλικία τα θύματα

Γράφει ThessNews-DESK

 

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στο πανελλήνιο πως τρεις νέοι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο στα Χανιά.

 

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost.gr, νεκροί είναι ένα αγόρι 15 χρονών, ένας 19χρονος και ένας 20χρονος με τα Χανιά να έχουν βυθιστεί στο… πένθος.

Την ίδια ώρα, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων χαροπαλεύει μία 22χρονη η οποία φέρει σοβαρότατα τραύματα με τους γιατρούς να αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη.

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με μίνι βαν στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Γαλατά στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι τέσσερις νέοι επέβαιναν στο ΙΧ και εγκλωβίστηκαν μέσα στα συντρίμμια με αποτέλεσμα να βρεθεί στο σημείο δύναμη της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Μόλις ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 19χρονο και τον 20χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και επιχείρησαν να τους επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα ενώ ο 15χρονος και η 22χρονη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο φέροντας βαρύτατα τραύματα.

Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα ο 15χρονος υπέκυψε στα τραύματά του ενώ η 22χρονη εισήχθη εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μίνι βαν επέβαιναν 19 άτομα από τα οποία 4 τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα είχαμε ένα ακόμα τροχαίο στον ΒΟΑΚ, στο ύψος των Σισών, όταν από τη σύγκρουση μηχανής με φορτηγό τραυματίστηκε θανάσιμα μια τουρίστρια, συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα, ενώ η οδηγός νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28.12.202414:22

      Στιγμιότυπα αγοράς σε οικογενειακές επιχειρήσεις προετοιμασίες για την πρωτοχρονιά με καλούδια κάθε λογής . Κώστας και Παναγιώτης Ναούμ:  Καλές Γιορτές    Το ζαχαροπλαστείο “Νάουμ” αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά και αγαπημένα σημεία γαστρονομικής απόλαυσης στη Θεσσαλονίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή