Τον Ιούλιο ο Βόλος, για ακόμη μια χρονιά θα βρεθεί στο επίκεντρο του Ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, καθώς μέλη των Porsche Club, θα τιμήσουν με την παρουσία τους την ιδιαίτερη εκδήλωση του Porsche club Ελλάδας, το οποίο ανεβάζει στροφές για να είναι έτοιμο προκειμένου να υποδεχτεί, 283 επίσημα αναγνωρισμένα σωματεία.
Για την ιστορία, το 1952 ιδρύθηκε το πρώτο Porsche Club, το οποίο έχει εξελιχθεί τις τελευταίες επτά δεκαετίες, στο μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο brand στον κόσμο! Παγκοσμίως υπάρχουν 713 Porsche Clubs σε 85 χώρες.
Στην Ευρώπη υπάρχουν 283 επίσημα αναγνωρισμένα Σωματεία.
Το Porsche Club Ελλάδος είναι επίσημα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό κράτος και από την ίδια την PORSCHE στη Γερμανία.
Δυστυχώς δεν μας επιτρέπεται να αναφέρουμε τα μέλη των Σωματείων, τα οποία είναι περισσότερα από 240.000. Το PORSCHE CLUB GREECE μόνο, αριθμεί περίπου 600 ενεργά μέλη Πανελλαδικώς!
Το Club είναι υψηλών προδιαγραφών, αντάξιο του ονόματος και των προσδοκιών της PORSCHE. Πρόκειται για ένα σημείο έκφρασης και εκδήλωσης αγάπης των μελών του, για αυτά τα ιδιαίτερα sportive αυτοκίνητα.
Στην Θεσσαλονίκη ένας νέος άνθρωπος, και μάλιστα Αντιπρόεδρος του Porsche club Greece, υπηρετεί με επαγγελματισμό τον κόσμο της αυτοκίνησης, και μας προσκαλεί με ένα βίντεο, να επισκεφθούμε τον Βόλο στις 13-16 Ιουλίου, και να θαυμάσουμε από κοντά έναν ονειρικό κόσμο, που από την αρχή είναι προσανατολισμένος, στην απόλυτη οδηγηκή εμπειρία και μάλιστα στις μέρες μας της τεχνολογικής ασφάλειας.
Ο λόγος για τον Γιώργο Κεσσόπουλο, Ceo της «Gregory Leather c.o» του οποίου τα ¨δημιουργήματα¨ κάνουν τον γύρο του κόσμου, παρελαύνοντας στις καμπίνες των ωραιότερων μοντέλων της αγοράς.
Το Radio Thessaloniki 94,5 FM & η Thessnews.gr αποτελούν Χορηγό Επικοινωνίας του Porsche European Tour και μάλιστα τις μέρες του event θα σας μεταδίδουμε ζωντανές εικόνες από την δράση που θα λαμβάνει χώρα σε Βόλο και Πήλιο αναδεικνύοντας τον όμορφο κόσμο των Porsche Club.
Comments are closed.