Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται φέτος από το έπος της Πορτογαλίας και την κατάκτηση του ΕURO 2004 από την εθνική Ελλάδος.
Ο ΟΠΑΠ και η ΕΠΟ γιορτάζουν το μεγάλο ποδοσφαιρικό «θαύμα», διοργανώνοντας το TROPHY TOUR powered by OPAP, σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους που θα φιλοξενήσουν τις επετειακές εκδηλώσεις.
Στο πλαίσιο του TROPHY TOUR powered by OPAP, το βαρύτιμο τρόπαιο θα «ταξιδέψει» σε γενέτειρες πόλεις παικτών της «χρυσής» Εθνικής Ομάδας, με στόχο να αναβιώσουν οι ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και συγκίνησης που έζησαν οι φίλαθλοι το καλοκαίρι του 2004.
Ραντεβού στην πλατεία Αριστοτέλους με Άγγελο Χαριστέα και Παντελή Καφέ
Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη στάση του TROPHY TOUR powered by OPAP, το οποίο ξεκίνησε σήμερα (Δευτέρα 3 Ιουνίου) από τη Λάρισα. Η κούπα του EURO 2004 θα βρίσκεται την Τρίτη 4 Ιουνίου στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες και να συμμετάσχει σε δράσεις – έκπληξη από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ. Μαζί με τους φιλάθλους θα είναι από τις 6 το απόγευμα και οι
Legends 2004 Άγγελος Χαριστέας και Παντελής Καφές.
Το «ταξίδι» της κούπας θα διαρκέσει έως τις 17 Ιουνίου, με Αλεξανδρούπολη, Πάτρα και Αθήνα να είναι οι επόμενοι σταθμοί.
Comments are closed.