RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Τόνοι άμμου στην Αριστοτέλους! – Αρχίζει το τουρνουά beach volley «Thessaloniki Masters» (VIDEO & ΦΩΤΟ)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Τόνοι άμμου στην Αριστοτέλους! – Αρχίζει το τουρνουά beach volley «Thessaloniki Masters» (VIDEO & ΦΩΤΟ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

12/06/202413:53

Τόνοι άμμου στην Αριστοτέλους! – Αρχίζει το τουρνουά beach volley «Thessaloniki Masters» (VIDEO & ΦΩΤΟ)

Μια γιορτή του αθλητισμού στην καρδιά της Θεσσαλονίκης! Ραντεβού δίνουν όλοι oi φίλοi του beach volley στην πλατεία Αριστοτέλους

Τόνοι άμμου στην Αριστοτέλους! – Αρχίζει το τουρνουά beach volley «Thessaloniki Masters» (VIDEO & ΦΩΤΟ)

 

 

Από τις 14 μέχρι και τις 16 Ιουνίου η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί για 11η χρόνια στην πλατεία Αριστοτέλους το Thessaloniki Masters 2024, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος beach volley.

Κορυφαίες αθλήτριες και αθλητές υπόσχονται να προσφέρουν μοναδικό θέαμα και πλούσιες συγκινήσεις σε μια ακόμη γιορτή του αθλητισμού.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης , την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού την Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού και αθλητισμού σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

 

 

Η αυλαία του 30ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Massters, ανοίγει αύριο το πρωί με τα προκριματικά για άνδρες και γυναίκες που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις Beach volley Avant-Garde στην Καρδία.

Οι αθλητές και οι πολίτες θα έρθουν κοντά σε ένα άθλημα που έχει γράψει ιστορία όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης στη συνέντευξη Τύπου:

«Στο πλαίσιο της αξιοποίησης των κοινόχρηστων χώρων, η ομορφότερη πλατεία της χώρας, η πλατεία Αριστοτέλους θα μετατραπεί σε υπαίθριο γήπεδο» ανέφερε ο δήμαρχος καλωσορίζοντας στη Θεσσαλονίκη τους συνδιοργανωτές.

 

 

«Να απολαύσουν οι Θεσσαλονικείς τους αθλητές» ευχήθηκε η αντιδήμαρχος Κούλα Γιαννακίδου αναφερόμενη στην αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και στο υψηλό επίπεδο των αθλητών και αθλητριών που συμμετέχουν, εκφράζοντας τη βεβαιότητα για την παρουσία του κόσμου στη διοργάνωση.

Για τον θετικό αντίκτυπο μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού Χρήστος Μήττας «Η πόλη μας θα γεμίσει κόσμο, θα βοηθηθεί η αγορά, εύχομαι η διοργάνωση να είναι αντάξια της Θεσσαλονίκης» σημείωσε.

 

 

Την ελπίδα να γεμίσουν οι κερκίδες εξέφρασε ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Κώστας Χαριτωνίδης.

Οι διοργανώσεις του 1999, 2000, 2001, 2002 και 2003  είχαν γίνει δίπλα από τον Λευκό Πύργο, ενώ το 2012, το 2018, το 2019, το 2022 και το 2023 οι αγώνες έγιναν στην πλατεία Αριστοτέλους.

Συνδιοργανωτές του Thesslaoniki Masters μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης-Ε.Ο.ΠΕ. είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θεσσαλονίκης-Ε.ΠΕ.Σ.Θ. και το σωματείο Α.Ε.Ν. Αγίας Τριάδος.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο Δέσποινα Κρητικού

Η Δέσποινα Κρητικού από το 1993 μέχρι σήμερα, έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5, στην ΕΡΤ 3, στις εφημερίδες 4η Εξουσία, ΚΕΝΤΡΙ, FREE DAY, ΚΑΡΦΙΤΣΑ, στην TV 100, σε ειδησεογραφικά portals και σε γραφεία Τύπου ενώ έχει στο ενεργητικό της πολλές δημοσιογραφικές αποστολές εντός και εκτός Ελλάδας.

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8.3.202512:00

  Η Lynk & Co φέρνει στην Ευρώπη το επαναστατικό plug-in hybrid SUV, Lynk & Co 08, σηματοδοτώντας την αρχή μιας νέας εποχής βιώσιμης κινητικότητας. Κάνει την αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση προσιτή σε όσους δεν είναι ακόμα έτοιμοι να δεσμευτούν σε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

5.3.202520:46

  Η Grand Automotive Hellas αποτελεί μέρος του Grand Automotive Group LLP, ενός εκ των κορυφαίων εισαγωγέων και αντιπροσώπων αυτοκινήτων σε 13 βασικές αγορές της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ο όμιλος διαχειρίζεται ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο 11 κορυφαίων μαρκών, παρέχοντας ποιοτικά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

5.3.202518:30

  Ο πρωτοπόρος του αυτοκινήτου και ιδρυτής της εταιρείας, Gottlieb Daimler, απεβίωσε στο Cannstatt πριν από 125 χρόνια, στις 6 Μαρτίου 1900, σε ηλικία μόλις 65 ετών. Ο Όμιλος Mercedes-Benz Group τιμά τα εξαιρετικά του επιτεύγματα για την εταιρεία και

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

4.3.202519:30

  Σε μια καθολική στροφή σε ότι αφορά τον τρόπο που προσεγγίζει την αγορά των compact SUV, η Citroën επανεφευρίσκει το C3 Aircross. Στην ευρωπαϊκή του παραλλαγή, αυτό το καινούργιο μοντέλο μοιράζεται την πλατφόρμα Smart Car με το πρόσφατο C3,

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

4.3.202518:30

  Η CUPRA κατέκτησε ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο στην εντυπωσιακή της πορεία, καθώς αναδείχθηκε ως η «Πιο Trendy Μάρκα της Χρονιάς» στα αναγνωρισμένα βραβεία Auto Motor und Sport Awards. Είναι η πρώτη φορά που η αντισυμβατική, συναισθηματική και ανατρεπτική μάρκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

3.3.202519:47

  Όταν η θερμοκρασία πέφτει χαμηλά τον χειμώνα και το χιόνι έρχεται να καλύψει τους δρόμους, η αυτονομία όλων των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μειώνεται. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά tips τα οποία μπορεί να ακολουθήσει κανείς για να έχει στο κρύο την καλύτερη

Rthess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή