Θεοδώρα Καρακιουλάχ || karakioulach@gmail.com
Πώς επιδρούν οι τροφές στη λίμπιντο;
Ποια είναι τα αφροδισιακά τρόφιμα ;
Ποιος ο ρόλος των οστρακοειδών;
Πώς βοηθούν στις ορμόνες και στην ερωτική έλξη;
Υπάρχουν τροφές που κλέβουν τη λίμπιντο;
«Οι ανθρώπινες βιολογικές λειτουργίες εξαρτώνται από την πρόσληψη θρεπτικών συστατικών» επισημαίνει στο Μεσημεριανό Μαγκαζίνο του Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος PhD.
«Τα θαλασσινά έχουν πλούσια περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο. Ο ψευδάργυρος είναι βασικό συστατικό της παραγωγής τεστοστερόνης (άρα) παραγωγής σπέρματος. Τα θαλασσινά, ειδικά τα οστρακοειδή, είναι από τις πιο σημαντικές αφροδισιακές τροφές.
Τα ξινά ή πολύ έντονα φαγητά αλλά και το κόκκινο κρέας δεν είναι σωστές επιλογές, διότι καταστέλλουν την ερωτική επιθυμία».
Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπής στο παραπάνω βίντεο.
Φωτογραφία από Askar Abayev: https://www.pexels.com/el-gr/photo/yummy-5638333/
Comments are closed.