RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Ζέρβας κατά Αγγελούδη: «Τα ψεύτικα άλλοθι συχνά πιάνουν στην επικοινωνία, σπανίως στη Δικαιοσύνη»

Comments are closed.

Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Ζέρβας κατά Αγγελούδη: «Τα ψεύτικα άλλοθι συχνά πιάνουν στην επικοινωνία, σπανίως στη Δικαιοσύνη»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

11/01/202416:36

Ζέρβας κατά Αγγελούδη: «Τα ψεύτικα άλλοθι συχνά πιάνουν στην επικοινωνία, σπανίως στη Δικαιοσύνη»

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ τους

Intime
Φωτ. Intime

Γράφει ThessNews-DESK

 

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ απερχόμενου και νυν δημάρχου Θεσσαλονίκης. Η παράταξη Ζέρβα επανήλθε με νέα της ανακοίνωση κατά της νέας δημοτικής αρχής με αφορμή τα ογκώδη απορρίμματα και τις άδειες σε εργαζόμενους της Καθαριότητας.

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

 

«Τα ψεύτικα άλλοθι συχνά πιάνουν στην Επικοινωνία, αλλά σπανίως στη Δικαιοσύνη.

 

Η πρώτη απολογία της Διοίκησης Αγγελούδη, σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης, περιελάμβανε -όπως προβλέψαμε άλλωστε- το αναμενόμενο “ανάθεμα” στους προηγούμενους.

 

Ευκαιρία να γίνει σαφές, πως η εύλογη πίστωση χρόνου που δικαιούται κάθε νέα Διοίκηση, δεν συνοδεύεται από υποχρέωση της μείζονος αντιπολίτευσης, να γίνεται -ως απελθούσα διοίκηση- «σάκος του μποξ», ή πηγή «άλλοθι». Ούτε για να συγκαλυφθούν τα αποτελέσματα παρασκηνιακών πιέσεων και μεθοδεύσεων που είχαν ήδη επιστρατευθεί από τη νέα Διοίκησης πριν την ανάληψη των καθηκόντων της (και συνεχίζονται), ούτε για να καλυφθούν παρατυπίες, που συνοδεύουν την επίσημη έναρξη της θητείας της.

 

Το αν κάποιοι επιχειρούν με ψέματα να θολώσουν μόνο τη σημερινή εικόνα, ή και πολλές επόμενες, συνεχίζοντας την αντιπολίτευση στους απελθόντες, αργά ή γρήγορα θα αποδειχθεί.

 

Τα ψεύτικα άλλοθι συχνά πιάνουν στην Επικοινωνία, αλλά σπανίως στη Δικαιοσύνη που προφανώς θα καλέσει όλους τους εμπλεκόμενους, όπως και την κυρία που αξίωσε και εξασφάλισε την παράκαμψη κάθε ένστασης των “απερχόμενων”, ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες αδειών στη αρχή της θητείας της νέας Διοίκησης. Και τελικά η Δικαιοσύνη ξέρει και από τύπους και από ουσία, αλλά και να λειτουργεί ανεπηρέαστη από μεθοδεύσεις παρασκηνίου.

 

Σε ότι αφορά στο θέμα των ογκωδών που μεταφέρθηκαν όπισθεν των κοιμητηρίων, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, δεν είχαν ούτε καν την ψυχραιμία να αντιληφθούν πως πρώτοι αναγνωρίσαμε στην παρανομία -που κατ` ουσία παραδέχτηκαν- την καλή πρόθεση κάλυψης μιας σημαντικής ανάγκης. Το μειονέκτημα τέτοιων επιλογών, είναι πως η ευκολία καταφυγής σε παράνομες (ή έστω παράτυπες) ενέργειες, δεν είναι βέβαιο, ότι πάντα θα συνοδεύεται από καλές προθέσεις.

 

Όσο για τα δημοτικά τέλη;

 

Επειδή συμφωνούμε πως οι πολίτες δικαιούνται να ξέρουν όλη την αλήθεια θα επανέλθουμε …».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

7.1.202518:48

Ο εναρκτήριος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Rally-Raid της FIA 2025 (W2RC), που διεξάγεται από τις 3 έως τις 17 Ιανουαρίου, αποτελεί μία δοκιμασία χωρίς προηγούμενο για οδηγούς και οχήματα. Με διαδρομές πάνω από αμμόλοφους και βραχώδη εδάφη, από τα δυτικά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28.12.202414:22

      Στιγμιότυπα αγοράς σε οικογενειακές επιχειρήσεις προετοιμασίες για την πρωτοχρονιά με καλούδια κάθε λογής . Κώστας και Παναγιώτης Ναούμ:  Καλές Γιορτές    Το ζαχαροπλαστείο “Νάουμ” αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά και αγαπημένα σημεία γαστρονομικής απόλαυσης στη Θεσσαλονίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

Rthess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή