
Ξυλοδαρμοί, εισιτηριοδιαφυγή και Flyover – Ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ στο Ράδιο Θεσσαλονίκη (AUDIO)
Σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν κάμερες στα λεωφορεία, είπε ο κ. Δήμκας αναφερόμενος στο συγκεκριμένο περιστατικό. Τέτοια αγριότητα δεν έχω ξαναδεί τόσα χρόνια, είπε και πρόσθεσε ότι περιστατικά βίας υπάρχουν πολλές φορές και μεταξύ των επιβατών.
Σχετικά με την εισιτηριοδιαφυγή στον ΟΑΣΘ, ανέφερε ότι υπάρχει μία βελτίωση αλλά δεν έχουμε φτάσει στο σημείο που θα έπρεπε να είμαστε. Απαιτείται ηλεκτρονικό εισιτήριο, ήδη έπρεπε να υπάρχει, σημείωσε. Προσλήψεις έχουν να γίνουν από το 2011.
Σχετικά με τα ηλεκτρικά λεωφορεία είπε ότι επάρκειά τους είναι για 160-180 χιλιόμετρα. Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία προκειμένου να γίνει εγκατάσταση για φορτιστές στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης.
Σε ότι αφορά τις λεωφορειολωρίδες και την αστυνόμευση είπε ότι έχει βοηθήσει, αλλά αυτή πρέπει συνεχιστεί και να συνοδευθεί από την βοήθεια των πολιτών.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει τώρα στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε πρώτοι τις έκτακτες ειδήσεις & τα τελευταία νέα της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.