
Κατασχέθηκαν περισσότερα από 12.000 λαθραία καπνικά προϊόντα
Τη διακίνηση περισσότερων από 12.000 λαθραίων καπνικών προϊόντων απέτρεψαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 58χρονου ημεδαπού.
Πρωινές ώρες της Παρασκευής αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε μοτοσικλέτα του 58χρονου στην περιοχή του Αγίου Παύλου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και 3 συσκευασίες καπνού, καθώς και χρηματικό ποσό προερχόμενο από την πώληση λαθραίων τσιγάρων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11.785 πακέτα τσιγάρα και 845 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου και το χρηματικό ποσό των 3.075 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει τώρα στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε πρώτοι τις έκτακτες ειδήσεις & τα τελευταία νέα της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.