
Συμφωνία για “φρένο” στις τεράστιες καθυστερήσεις των φορτηγών στο λιμανι Θεσσαλονίκης – “Αλλα το πρόβλημα παραμένει” δήλωσε ο δικηγόρος Γ. Μπρόβας στο ΡΘ (AUDIO)
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μασούρας
“Η συμφωνία μεταξύ ΟΛΘ και Α’ Τελωνείου Θεσσαλονίκης αποτελεί μια ευτυχή κατάληξη ώστε τα κενά φορτηγά που βγαίνουν από το λιμάνι να εξέρχονται από την Πύλη 10 και να μειωθούν οι χρόνοι διέλευσης από την Πύλη 16 η οποία θα αποσυμφορηθεί” ανέφερε ο κ. Μπρόβας.
Συγκεκριμένα, τα κενά κοντέινερς θα διέρχονται και από την Πύλη 10, το ωράριο της οποίας προβλέπεται να διευρυνθεί, ώστε να λειτουργεί καθημερινά από τις 7 το πρωί ως τις 7 το βράδυ. “Είναι μια σημαντική εκτόνωση αλλά λύση δεν είναι” υπογράμμισε ο κ. Μπρόβας
“Χρειάζονται πιο δραστικές λύσεις στην Πύλη 16. Αν δεν παρθούν γενναίες αποφασείς μεταξύ ΟΛΘ και Α’ Τελωνείου δεν θα επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα” προσέθεσε.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει τώρα στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε πρώτοι τις έκτακτες ειδήσεις & τα τελευταία νέα της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.