
Θεσσαλονίκη: «Ο 17χρονος ήταν θύμα μπούλινγκ από το Γυμνάσιο και ξέσπασε», λέει η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων (VIDEO + PHOTO)
“Ο 17χρονος ήταν θύμα πολλών χρόνων, απλώς κάποια στιγμή δεν άντεξε και ξέσπασε. Η μητέρα του ειναι τρομοκρατημένη, δεν ξέρει πως να προστατέψει το παιδί της. Δεν μιλούσε στους γονείς του για όλα αυτά που του συνέβαιναν. Εγω μίλησα με την μητέρα του και μου είπε ότι δεν ήξερε τίποτα, ούτε εμείς σαν σύλλογος γνωρίζαμε κάτι, το παιδί ήταν κλεισμένο στον εαυτό του. Υπήρχε κάτι σαν βεντέτα μεταξύ των δύο παιδιών την οποία την κάλυπταν. Όλο αυτό ξεκίνησε από το Γυμνάσιο, είναι παιδιά του ίδιου σχολείου που ήρθαν από το δημοτικό”, τόνισε η κ. Πουλιοπούλου.
Το πρώτο περαστικό ανάμεσα στους δύο ανήλικους σημειώθηκε μια εβδομάδα πριν στις εκλογές του 15μελους συμβουλίου με τα δυο παιδιά να διαπλικτίζονται έντονα. Τότε ο 17χρονος φέρεται να χτύπησε εντός του σχολείου τον συμμαθητή του που του επιτέθηκε μαζι με εξωσχολικούς το μεσημέρι της Δευτέρας.
“Ο διευθυντής προσπάθησε να λήξει το θέμα μέσα στο σχολείο και να τελειώνει εκεί. Κάλεσε ψυχολόγους και μίλησε στα παιδιά. Μάλιστα ο ένας στον άλλον ζήτησαν συγγνώμη και μέσα στο σαββατοκύριακο το θέμα πήρε άλλες διαστάσεις και συνεχίστηκε” σημείωσε η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.
Υπενθυμιζεται ότι οι γονείς ζήτησαν την μετεγγραφή του 17χρονου σε άλλο σχολείο, η οποία έγινε δεκτή από τον διευθυντή.
Ρεπορτάζ: Βάσια Γκανάρα
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει τώρα στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε πρώτοι τις έκτακτες ειδήσεις & τα τελευταία νέα της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.